Αγριογούρουνα παρέσυραν και τραυμάτισαν μοτοσικλετιστή

    Ημερομηνία:

    Σταματημό δεν έχουν τα περιστατικά με τα αγριογούρουνα στους δρόμους της Εύβοιας. Πιο πρόσφατο περιστατικό αυτό στον κεντρικό δρόμο Αιδηψού–Λίμνης, όπου στο ύψος των Ροβιών ένας μοτοσικλετιστής παρασύρθηκε από αγριογούρουνα. Αποτέλεσμα ήταν ο άνδρας  να τραυματιστεί και να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

    Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής τα αγριογούρουνα δεν βρίσκουν επαρκή τροφή στα καμένα ορεινά, αναγκάζονται να κατέβουν χαμηλότερα και να την αναζητήσουν ακόμη και σε κατοικημένες περιοχές.

    «Δεν μπορούμε να αφήσουμε την πόρτα του σπιτιού μας ανοικτή»

    «Καθημερινά πλέον κάνουν τις βόλτες τους τα αγριογούρουνα στην περιοχή της Δροσιάς και στην Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, 200 μέτρα από την θάλασσα ανάμεσα στα σπίτια. Δεν τολμάμε να αφήσουμε ανοιχτή ούτε στιγμή την αυλόπορτα ακόμα και μέσα στην ημέρα. Πρέπει πραγματικά κάτι να γίνει διότι το πρόβλημα είναι πλέον πολύ σοβαρό», καταγγέλλει κάτοικος στην  ιστοσελίδα evima.gr.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αχαϊα: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τον οδοντωτό

    Εγραψαν φίλοι του οδοντωτού: Οδοντωτός Διακοπτού Καλαβρύτων. Σήμερα είναι η 7η...

    Η ιστορική φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου από την Πάτρα

    Εγραψε ο πρώην βουλευτής Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος: 1991 Ομιλία του Ανδρέα...

    Πάτρα: Πόλη – έρμαιο των βανδάλων – ΔΕΙΤΕ καταστροφές

    Η εικόνα δεν είναι απλώς απογοητευτική, είναι εξοργιστική. Μια...

    Πάτρα: δωρεάν προληπτικός έλεγχος για την ακουστική ικανότητα

    Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, ανοιχτή για το κοινό, θα...