Άγριος καβγάς μέσα σε γυμναστήριο – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Ένα βίντεο από έναν άγριο καβγά μεταξύ δύο ανδρών σε ένα γυμναστήριο έχει γίνει viral στα social media. Οι δύο άνδρες ανταλλάσσουν γροθιές προτού οι υπόλοιποι αθλούμενοι παρέμβουν τελικά για να τους χωρίσουν.

    Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τετάρτη, απαθανάτισε δύο άνδρες στο Fitness Connection να τσακώνονται σε ένα γεμάτο γυμναστήριο για σχεδόν δύο λεπτά. Στις πρώτες στιγμές του καβγά, φάνηκαν να αποφεύγουν τις μπουνιές. Ένας θεατής μπορεί ακόμη και να ακουστεί να ρωτά: «Παίζουν όμως, σωστά;». Οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι πρόκειται για πλάκα.

    Τότε είναι που ο άνδρας με τα κόκκινα χτυπά τελικά με τη μία από τις γροθιές του τον άλλον. Ο καβγάς πήρε γρήγορα μια στροφή προς το χειρότερο με τους δύο άνδρες να επιτίθενται βίαια ο ένας στον άλλον.

    Μια γυναίκα στο τηλέφωνο φαίνεται να προσπαθεί να διαλύσει τον καβγά, αλλά το βίντεο έδειξε το περιστατικό διήρκησε σχεδόν δύο λεπτά πριν πολλά μέλη του γυμναστηρίου βοηθήσουν την κατάσταση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιστορικά στελέχη της Ν.Δ. αιτιολογούν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του προέδρου της ΔΕΕΠ Αχαΐας Aντώνη Κουνάβη

    Σημαντικά, ιστορικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στέκονται στο πλευρό...

    Πάτρα: Στον Εισαγγελέα ο 16χρονος που φέρεται να κακοποίησε 12χρονη

    Προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα έλαβε ο 16χρονος...

    Νέος πρωταγωνιστής στην παγκόσμια αγορά ελαιόλαδου

    Σε παγκόσμιο επίπεδο, η παραγωγή ελαιόλαδου εκτιμάται σε 2,7...

    Στον εισαγγελέα στέλνει η ΝΔ τον «Φραπέ» μετά την άρνησή του να προσέλθει στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

    Τη σφοδρή αντίδραση των εισηγητών όλων των κομμάτων που...