Αγρότες: Ολοκληρώθηκε η πανελλαδική σύσκεψη – Aποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

    Ημερομηνία:

    Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις δηλώνουν οι αγρότες μετά τη σύσκεψη στις Σέρρες.

    Σύμφωνα με όσα δήλωσαν εκπρόσωποι των αγροτών, τα μπλόκα λειτουργούν ενιαία. Επεσήμαναν, δε, πως οι όροι που έχουν τεθεί στην κυβέρνηση δεν τηρούνται και κατηγόρησαν την κυβέρνηση για εμπαιγμό.

    Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, μετά τη συνεδρίαση δήλωσε ότι στόχος των δράσεων είναι να ασκηθεί πίεση στην κυβέρνηση, ώστε να υπάρξει η πολιτική βούληση για τη διάθεση των απαραίτητων χρημάτων.

    «Οι όροι και οι προϋποθέσεις που έχουμε θέση προς την κυβέρνηση για να γίνει μια συνάντηση εποικοδομητική που να έχει αποτελέσματα, δεν ικανοποιούνται, τόνισαν.

    Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, οι αγρότες εξέφρασαν έντονη δυσαρέσκεια για τη στάση της κυβέρνησης, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο διαλόγου. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, «ο διάλογος είναι προσχηματικός και η κυβέρνηση μας εμπαίζει», τονίζοντας ότι τα αιτήματά τους παραμένουν αναπάντητα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καθαρά Δευτέρα 2026: Πόσο θα κοστίσει το φετινό σαρακοστιανό τραπέζι – Έως 16% αυξήσεις στα θαλασσινά

    Αυξήσεις στις τιμές του φετινού σαρακοστιανού τραπεζιού θα δουν οι καταναλωτές...

    Εμπορικά ακίνητα: Ποιοι ξένοι επενδύουν στην ελληνική αγορά και πόσο πληρώνουν για ενοίκιο

    Το δ’ τρίμηνο του 2025 παρατηρήθηκε ισχυρή δραστηριότητα στην...

    Αλλάζουν όλα στη στρατιωτική θητεία: Στις 10 εβδομάδες η βασική εκπαίδευση, στα 100 ευρώ η αποζημίωση για παραμεθόριο

    Το νέο μοντέλο της στρατιωτικής θητείας στις Ένοπλες Δυνάμεις, το οποίο εγκαινιάζεται...

    Η Mady Gio με βραζιλιάνικο μπικίνι στις διακοπές της στην Βραζιλία

    Η Mady Gio μας δείχνει τις καμπύλες της με...