Αιγιάλεια: Ανοιχτή Ενημέρωση και Συζήτηση με τους γονείς των θυμάτων των Τεμπών

    Ημερομηνία:

    Ανοιχτή συζήτηση με τους γονείς των θυμάτων της τραγωδία στα Τέμπη διοργανώνεται από τον Δήμο Αιγιαλείας και την Ομάδα Πολιτών, την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο.

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

    Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στις οικογένειες που επλήγησαν από την τραγωδία στα Τέμπη, σας προσκαλούμε σε ανοιχτή ενημέρωση-συζήτηση μαζί τους για την εξέλιξη των ερευνών, τη νομική διαδικασία και τις πρωτοβουλίες για τη στήριξη των θυμάτων και των οικογενειών τους.

    Σκοπός της συνάντησης είναι η ευαισθητοποίηση και η δυνατότητα για ανοιχτό διάλογο, η κατάθεση προβληματισμών και προτάσεων, καθώς και η δημιουργία ενός πλαισίου συνεργασίας για την αποτροπή παρόμοιων τραγωδιών.

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο.

    Αιγιάλεια: Ανοιχτή Ενημέρωση και Συζήτηση με τους γονείς των θυμάτων των Τεμπών

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γυναικείος αυνανισμός: Τι παθαίνουν οι γυναίκες!

    Ο γυναικείος αυνανισμός πλέον στις μέρες μας δεν είναι...

    To γνωρίζατε; – Tι σημαίνει όταν κάποιος απαντά μόνο με «ΟΚ» σύμφωνα με την ψυχολογία

    Το ΟΚ είναι μια συχνή απάντηση σε ερωτήσεις. Και παρότι...

    Καλό σεξ: Πώς να ζητήσετε αυτό που σας αρέσει, χωρίς να χαλάσετε το κλίμα – Μια ειδικός συμβουλεύει

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8c-%cf%83%ce%b5%ce%be-%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%b1/