Αιγιάλεια: Κρούσματα σε δύο Γυμνάσια, απολύμανση στα σχολεία

    Ημερομηνία:

    Δεν πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα μαθήματα στο 4ο Γυμνάσιο Αιγίου προκειμένου να απολυμανθεί το σύνολο των εγκαταστάσεων του σχολείου.

    Πιο συγκεκριμένα, χθες ένας γονέας ενημέρωσε πως μαθητής που την προηγούμενη μέρα είχε προσέλθει στην τάξη είχε «θετικό» τεστ και στο πλαίσιο αυτό την Πέμπτη 13 Μαϊου το σχολείο παρέμεινε κλειστό ώστε να γίνει απολύμανση.

    Παράλληλα την Τετάρτη 12 Μαϊου κατά την λειτουργία του σχολείου υπήρξε ενημέρωση πως μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Αιγίου είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Η αντίδραση ήταν άμεση και προχωρήσαμε ήδη σε απολύμανση του συνόλου των εγκαταστάσεων οπότε το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά από την Πέμπτη 13 Μαϊου.

    *Επιπλέον την Τετάρτη 12 Μαϊου στα πλαίσια της προληπτικής πολιτικής πραγματοποιήθηκαν rapid tests από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στο προσωπικό και τους μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Αιγίου, του Ειδικού Νηπιαγωγείου και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αιγίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: “Εφυγε” στην αγκαλιά της μάνας η 26χρονη Δήμητρα! Αύριο η κηδεία της

    Βαρύ πένθος για την οικογένεια Λιοπέτα, η οποία μέσα...

    Αγριογούρουνο έκοβε βόλτες στο Περιστέρι

    Την πρώτη φορά που ένα αγριογούρουνο εθεάθη στο Περιστέρι ήταν τον περασμένο Αύγουστο...

    Μία ανάσα πριν το μαιευτήριο η γνωστή ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της

    Η Κύπρια ηθοποιός, Χριστίνα Κυριάκου είναι μια ανάσα πριν φέρει στον...

    Ψωμί: Οι εκτιμήσεις για τις τιμές στους φούρνους

    Δεν αναμένεται να αυξηθεί το προσεχές διάστημα η τιμή...