AIΓΙΟ: Περιφρουρούν το κτίριο για να μην γίνει η “μετακόμιση” της Φυσικοθεραπείας

    Ημερομηνία:

    Ανυποχώρητη συνεχίζει η Αιγιάλεια, μέχρι τελικής δικαίωσης, για τη διάσωση του Τμήματος Φυσικοθεραπείας Αιγίου και τη μη μεταφορά του στην Πανεπιστημιούπολη της Πάτρας, με βάση Προεδρικό Διάταγμα.

    Οι ενέργειες είναι σε κοινωνικό, πολιτικό επίπεδο, αλλά σκληρά νομικές, μετά από απόφαση που έλαβαν την Παρασκευή οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων (παρά τις όποιες ενστάσεις τους για τη γενικότερη διαχείριση της δημοτικής αρχής) και της Συντονιστικής Φορέων, παρουσία νομικών συμβούλων του Δήμου και Δικηγορικού Γραφείου που ανέλαβε την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, για ακύρωση του ΠΔ με αίτηση αναστολής έως την εκδίκαση της υπόθεσης. Παράλληλα με τον δικαστικό αγώνα αποφασίστηκε να μη επιτραπεί (με κάθε μέσο) η μεταφορά του εξοπλισμού του Τμήματος Φυσικοθεραπείας Αιγίου, τουλάχιστον πριν την απόφαση προσωρινής αναστολής, πιθανά εντός του επόμενου δεκαημέρου.

    Δεδομένης δε, της πληροφόρησης περί άμεσης μεταφοράς του εξοπλισμού στην Πάτρα εκ μέρους του Πανεπιστημίου, αποφασίστηκε να υπάρξει περιφρούρηση του χώρου και να «μήνυμα» αντίστασης για κατάφορη αδικία, με αρχή σήμερα το πρωί στις 9, όπου έχουν κληθεί έξω από το Παράρτημα της παραλίας Αιγίου, δήμαρχος, επικεφαλής παρατάξεων, εκπρόσωποι φορέων κι έτσι να περιφρουρήσουν το δίκαιο της πόλης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μιλφέιγ με μαριναρισμένες φράουλες, κρέμα τυριού και αμύγδαλα

    Ψάχνετε κάτι γλυκό στο σπίτι και το ψυγείο είναι...

    7 λόγοι που είσαι ακόμα μπακούρι και όχι κελεπούρι!

    Ας το παραδεχτούμε, η μοίρα μας δεν εξαρτάται μόνο...

    Το μυστήριο της Αγκάθα Κρίστι που ούτε ο Ηρακλής Πουαρό θα μπορούσε να λύσει!

    Τον Δεκέμβριο του 1926 η Αγγλίδα συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων,...

    Σε Δυτική Ελλάδα και Ιόνιο τα μεγαλύτερα ύψη βροχής την Πέμπτη – ΧΑΡΤΗΣ

    Στους Παξούς καταγράφηκε το μεγαλύτερο αθροιστικό ύψος βροχής έως τις 20:20...