Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ γειτόνων – Τού κάρφωσε μαχαίρι σε καβγά

    Ημερομηνία:

    Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, magnesianews.gr, οι δύο άνδρες κάποια στιγμή, λίγο πριν από τις 8 το βράδυ άρχισαν να λογοφέρουν, λόγω προσωπικών διαφορών, οι τόνοι ανέβηκαν και σε μια στιγμή ένας 35χρονος, μπροστά στον πατέρα του, έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα τον 43χρονο συμπατριώτη γείτονά του.

    Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν, ότι στο σημείο της συμπλοκής και του τραυματισμού δεν κλήθηκε ασθενοφόρο και τον τραυματία μετέφερε στο Νοσοκομείο η σύζυγός του, όπου νοσηλεύεται και οι γιατροί εκτίμησαν ότι έπρεπε να χειρουργηθεί.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο 35χρονος δράστης και ο πατέρας του, αμέσως μετά το επεισόδιο έβαλαν βιαστικά δύο βαλίτσες στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν.

    Η Αστυνομία πληροφορήθηκε καθυστερημένα το επεισόδιο από το Νοσοκομείο και έως το βράδυ αναζητούσε τον δράστη που μαχαίρωσε τον άνδρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ο Δημήτρης Γούμενος θα είναι μεταξύ Πατρας και Αθήνας

    «Τέλος εποχής» για τον Διευθυντή του Νεφρολογικού Τμήματος και...

    Είχε γενέθλια η Ελενα Γεωργαντά – ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΕΚΛΕΙΣΕ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b5%ce%af%cf%87%ce%b5-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%ad%ce%b8%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ac/

    Αυτό είναι το πιο σαγηνευτικό ζώδιο

    Η«τέχνη της αποπλάνησης» δεν είναι εύκολη για όλους. Υπάρχουν...