Αισιοδοξία στον Προμηθέα για την μάχη στην Θεσσαλονίκη

    Ημερομηνία:

    Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Προμηθέα ενόψει του Κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή και στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα.

    Έκτος μάχης είναι  ο τραυματιάς Γιαννόπουλος που κάνει αποθεραπεία  με τον Γκάντι να το παλευει για να προλάβει αφού έβγαλε μέρος της προπόνησης και τους υπόλοιπους να έχουν μπει σε ρυθμούς προπόνησης και να υπολογίζονται από τον Ηλία Ζούρο.

    O Έλληνας τεχνικός έχει δουλέψει όλη την εβδομάδα με τους παίκτες του σε όλους τους τομείς και τους έχει ζητήσει να δώσουν το 100% για να έρθει η νίκη στον Ιβανωφειο και η ομάδα να μπει με το «δεξί» στο 2022 αλλά και να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία.

    Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή η οποία θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΗ και iSea ένωσαν δυνάμεις για τον καθαρισμό απομακρυσμένων ακτών σε περιοχές Natura 2000

    Παράκτιοι και υποβρύχιοι καθαρισμοί ακτών σε απομακρυσμένες περιοχές...

    Π. Σακελλαρόπουλος: Ο Άραξος ανάμεσα στα ταχύτερα αναπτυσσόμενα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας

    Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής...

    Πάτρα – Ατύχημα στο Μιντιλόγλι! Επεσε από φορτηγό – φωτό

    Εργατικό ατυχημα στα έργα που εκτελούνται στο Μιντιλόγλι. Σύμφωνα...