ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: Ανησυχία για τη Γέφυρα Μόρνου!

    Ημερομηνία:

    Η γέφυρα του Μόρνου, που το ένα της μισό ανήκει στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το άλλο της μισό στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, είναι κλειστή καθώς υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στασιμότητας.

    Ως γνωστόν, με απόφαση της δεύτερης η γέφυρα έχει κλείσει για τουλάχιστον δύο μήνες, με τους επιχειρηματίες στη Δάφνη Ναυπακτίας να έχουν προβληματιστεί για τον συγκεκριμένο δρόμο (Επαρ.Οδ. Τερψιθέας – Σπαρτιάς) που ενώνει τις δύο περιφέρειες καθώς υπάρχουν ανησυχίες για μεγαλύτερες καθυστερήσεις.

    Οι επαγγελματίες της Δάφνης θα έχουν συνάντηση στο τέλος της εβδομάδας με τον δήμαρχο για να ενημερωθούν επαρκώς για τις εξελίξεις. Σημειώνεται πως η γέφυρα δεν γίνεται να παραδοθεί εάν δεν αποκατασταθούν πλήρως τα στατικά προβλήματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΑ: Πετάχτηκαν έντρομοι οι κάτοικοι! Κινδύνευσαν αυτοκίνητα – ΦΩΤΟ

    Πανικός επικράτησε στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων, της Πάτρας, από...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟ 2χρονο κοριτσάκι! Εγκυος η μητέρα του!

    Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του δίχρονου κοριτσιού που...

    Γιατί ο κόσμος επιλέγει να πάει διακοπές τον Ιούλιο;

    Με χαμόγελα και καλοκαιρινή διάθεση, χιλιάδες επιβάτες εγκαταλείπουν την...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν το Σάββατο 12-7-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ {ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚ. ΚΑΤΣΑΔΡΑΜΗ} ΕΤΩΝ 62  ΘΑΝΟΝΤΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...