Αιτωλοακαρνανία – ΠΑΣΟΚ: Εντός Νοεμβρίου λίστες των υποψηφίων – Οι «σίγουροι» του ψηφοδελτίου

    Ημερομηνία:

    Μέσα Νοεμβρίου αναμένεται να ανακοινωθούν οι τελικές λίστες των υποψηφίων και στην Αιτωλοακαρνανία για το ΠΑΣΟΚ. Και αν πολλοί αναμένουν αν δουν τι μέλλει γενέσθαι με τις έδρες στον νομό, το κόμμα φαίνεται πως θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το βλέμμα στις εκλογές της άνοιξης.

    Οπως όλα δείχνουν, οι εκλογές θα γίνουν με την περυσινή απογραφή και υπάρχει ο κίνδυνος η Αιτωλοακαρνανία να χάσει δύο έδρες, από 7εδρική σε 5εδρικη, και αν γίνει το δεύτερο οι υποψήφιοι θα ανέρχονται σε επτά.

    Οι σίγουροι για το ΠΑΣΟΚ είναι ο νυν βουλευτής, Δ. Κωνσταντόπουλος, η Χρ. Σταρακά και ο ιατρός Βαγγέλης Γάκης. Εχουν ακουστεί ακόμη τα ονόματα των Ν. Μπαλαμπάνη, Ν. Χούτα, Π. Τρυφιάτη, Κ. Κιτσάκη και Γ. Αναγνωστόπουλου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Calamarata με φρέσκο καλαμάρι: H συνταγή του σεφ Giuseppe Mancino που θα σας ενθουσιάσει

    Η γαστρονομία είναι μια τέχνη που εξελίσσεται συνεχώς, συνδυάζοντας...

    Πόσο συχνά και τι διάρκεια πρέπει να έχουν οι κενώσεις του εντέρου

    Οι συνήθειες στις κενώσεις του εντέρου διαφέρουν από άνθρωπο...

    e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε στα ΑΤΜ από 15 έως 19 Σεπτεμβρίου

    Συνολικά 74.662.000 ευρώ θα καταβληθούν σε 88.722 δικαιούχους από...

    Eurobasket: Η ανάρτηση του Σενγκούν με τον Κεμάλ μετά την πρόκριση κόντρα στην Ελλάδα και το σχόλιο «Δεν θα ήταν ωραίος καιρός για θάλασσα;»

    Η Εθνική Τουρκίας προκρίθηκε χθες βράδυ στον τελικό του Eurobasket για πρώτη φορά...