Άκης Δείξιμος: Έχει τύχει να πιάσω επ’ αυτοφώρω την κοπέλα μου με άλλον, αντέδρασα άσχημα

    Ημερομηνία:

    Στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη βρέθηκε καλεσμένος ο Άκης Δείξιμος. Ο γνωστός τραγου διστής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, περιέγραψε και την στιγμή που είχε πιάσει πρώην σύντροφό του να τον απατά.Συγκεκριμένα, ο Άκης Δείξιμος ανέφερε: «Μου έχει τύχει να πιάσω επ’ αυτοφώρω την κοπέλα μου με άλλον. Γύρισα νωρίτερα από το στρατόπεδο. Ξαφνικά, είσαι έξω από την πόρτα κι ακούς να γίνεται μέσα φασαρία. Παγώνεις, χέρια και πόδια».

    Φλίγκος
    Σκοτώθηκα με την τότε κοπέλα μου κι έβγαλα άσχημο εαυτό. Αντέδρασα άσχημα και ένιωσα άσχημα με τον εαυτό μου. Ήμουν έντονος, δεν ένιωσα όμορφα».

    «Την συγχώρησα, συνεχίσαμε να είμαστε μαζί για δύο χρόνια ακόμα, όπου με απάτησε πάλι και χωρίσαμε. Ήταν μία έντονη στιγμή. Πραγματικά ένιωσα άσχημα με τον εαυτό μου, που με είδα έτσι», σημείωσε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/