Ακόμη μία υπόθεση βιασμού στο εισαγγελικό στόχαστρο- Καταθέτει στον Εισαγγελέα ο Πασχάλης Τσαρούχας

    Ημερομηνία:

    Στο στόχαστρο των εισαγγελέων έχει τεθεί συγκεκριμένη υπόθεση καταγγελλόμενου βιασμού από γνωστό ηθοποιό. Για την υπόθεση, που είναι στο όριο της παραγραφής, έχει κατατεθεί μήνυση και σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα ανατέθηκε στην Αστυνομία με εντολή να προβεί σε όλες τις ενδεικνυόμενες ενέργειες ώστε τάχιστα να ολοκληρωθεί η έρευνα.

    Ο μηνυτής φέρεται να συνδέει τον καταγγελλόμενο ηθοποιό με τον κατηγορούμενο Δημήτρη Λιγνάδη.

    Στο μεταξύ ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου των Ελλήνων Ηθοποιών Πασχάλης Τσαρούχας καλείται σε κατάθεση από τον Εισαγγελέα που ερευνά υποθέσεις σεξουαλικής βίας στον χώρο του θεάτρου.

    Μετά την έναρξη της εξέτασης μαρτύρων, που έγινε με τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρο Μπιμπίλα, ο Εισαγγελέας καλεί πλέον σε κατάθεση τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα που προΐσταται του επταμελούς Συμβουλίου που διενεργεί πειθαρχική έρευνα με βάση καταγγελίες κατά μελών του Συλλόγου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μπιμπίλας δεν προσκόμισε φακέλους στον εισαγγελικό λειτουργό, κάτι που αναμένεται να πράξει την Τετάρτη ο πρόεδρος του Συμβουλίου κ. Τσαρούχας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Διαδικτυακές απάτες… με ερωτισμό

    Διαδικτυακές απάτες με «άρωμα» ερωτισμού. Αυτοί οι επιτήδειοι δεν εμφανίζονται ούτε...

    Πάτρα: Τελειώνει η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου

    Στην τελική φάση εισέρχεται η Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου...

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η γνωστή Πατρινή που επιχείρησε το “τέλος”…. δύο φορές

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b7-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ae-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd/

    Πάτρα: Δύο διαγνωστικά κέντρα ζητούν…. χρήμα! Για να μείνουν… όρθια

    Εντείνονται οι διεργασίες στον χώρο των διαγνωστικών κέντρων -και...