Αλαλούμ με τα κέντρα αισθητικής στην Πάτρα – Πριν προλάβουν να ανοίξουν κλείνουν

    Ημερομηνία:

    Το αλαλούμ με τα εργαστήρια αισθητικής και τις περιοχές που βρίσκονται στο «βαθύ κόκκινο» όπως είναι η Αχαΐα συνεχίζεται.

    Τα κέντρα αισθητικής στις βαθιά κόκκινες ζώνης δεν πρόκειται να ανοίξουν άμεσα.  Αυτό διευκρινίζει με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία Συλλόγων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας.

    Το γεγονός προκάλεσε την απογοήτευση του κλάδου. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η ΟΣΕΔΑΕ ενημερώνει τα μέλη που διατηρούν εργαστήρια αισθητικής ότι βάσει της διευκρινιστικής που προστέθηκε πριν λίγο στην πρωϊνή ΚΥΑ μεταγενέστερα από την ανακοίνωση της ΟΣΕΔΑΕ και αναφέρει ότι “όσα περιγράφονται στα σημεία 25/26 της πρι.β της παρ.3 του άρθρου 1 της ΚΥΑ Β1076/20.03.2021”, ΔΥΣΤΥΧΩΣ στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου ΔΕΝ λειτουργούν. Η ΟΣΕΔΑΕ δηλώνει την απογοήτευσή της προς αυτή την κατάληξη.»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δείτε φωτο: Αχαϊα: Θρήνος για το 3χρονο αγοράκι

    Σήμερα οι γονείς του, οι δύο αδελφούλες του, συγγενείς...

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Νέες κατοικίες στην 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο για τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας

    Το μεγαλύτερο στεγαστικό πρόγραμμα στην ιστορία της χώρας για τα στελέχη...

    Πάτρα: Πανικός στα Δικαστήρια! Εχασε τις αισθήσεις κατηγορούμενη όταν άκουσε την απόφαση – φωτό

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! Δύο ασθενοφόρα στο σημείο για να...

    «Μόνο από ένα θαύμα θα σωθεί ο 22χρονος που κατάπιε ένα μπέργκερ αμάσητο»

    Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου...