Alan Lancaster: Έφυγε από τη ζωή ο μπασίστας των Status Quo

    Ημερομηνία:

    Ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Status Quo, o Alan Lancaster, πέθανε σε ηλικία 72 ετών. Ο εξαιρετικός μπασίστας υπέφερε πολλά χρόνια από σκλήρυνση κατά πλάκας.
    Παρά την ασθένειά του, είχε καταφέρει την περίοδο 2013-2014 να συμμετάσχει στους Frantic Four, που στην ουσία ήταν η επανένωση των Status Quo.
    Alan Lancaster - Status Quo
    O Alan Lancaster μπασίστας των Status Quo
    Ο Francis Rossi δήλωσε για τον χαμό του φίλου και συνεργάτη του: “Λυπάμαι τόσο πολύ για τον χαμό του Alan. Ήμασταν φίλοι και συνεργάτες για πολλά χρόνια και πετύχαμε φανταστικές επιτυχίες σαν Frantic Four, μαζί με τους Rick Parfitt και John Coghlan.
    Status Quo
    Status Quo

    Ο Alan ήταν απαραίτητος στη διαμόρφωση του ήχου και της τεράστιας επιτυχίας των Status Quo κατά τις δεκαετίες του ’60 και του ’70. Παρ’ όλο που είχαμε απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια, θα έχω πάντα πολύ βαθιές αναμνήσεις από τα πρώτα μας χρόνια μαζί. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Alan”.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καραβάτου: Έχουν πάρει το κεφάλι μου και το έχουν βάλει σε φωτογραφίες με σώματα γυναικών που δεν φορούσαν ρούχα

    Η Κατερίνα Καραβάτου προχώρησε σε μια αποκάλυψη, σε συζήτηση που είχε...

    σπιράλ: Ευκαιρία για την Πάτρα η ανάπτυξη του Οικοσυστήματος Ημιαγωγών

      Των Άρη Μαμασιούλα - Γιάννη Κικίδη, μελών Πολιτικού Συμβουλίου...

    ΠΑΤΡΑ: Την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

    Σας καλούμε, σε δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,...