Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: «Χτίσαμε τη σχέση μας μετά τον χωρισμό, προσπαθούμε να συμβαδίσουμε»

    Ημερομηνία:

    Τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη υποδέχτηκε η Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα» την Τρίτη 8 Ιουλίου.

    Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πρώην σύζυγό του, Λένα Δροσάκη, αλλά και τον γιο που έχουν αποκτήσει μαζί.

    «Σκέφτηκα πολύ πριν πάω στην Κύπρο για δουλειά γιατί ήθελα να δω πώς θα βλέπω τον γιο μου. Ήταν κάτι που συζήτησα και με τη μητέρα του και το συμφωνήσαμε. Στην αρχή, όταν έφευγα και έλειπα για κάποιες ημέρες, όταν γυρνούσα ο Αναστάσης ήταν κάπως περίεργος», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

    «Η σχέση μας με τη Λένα χτίστηκε μετά τον χωρισμό. Συζητάμε πολύ για να μπορέσουμε να συμβαδίσουμε και να βοηθήσουμε και τον γιο μας», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

    Όσον αφορά στη δίκη Φιλιππίδη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέφερε: «Τα πράγματα είναι σε μια οριακή κατάσταση. Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να μιλήσω εκ μέρους της Λένας, αλλά σίγουρα η συναισθηματική φόρτιση είναι υψηλής εντάσεως. Αυτή η ιστορία ήταν μέσα στην καθημερινότητά μας, υπήρξαν πολύ δύσκολες στιγμές. Όσοι βρισκόμασταν εκεί, έπρεπε να σταθούμε αλληλέγγυοι. Εγώ αυτό που πίστευα, το έκανα και ας είχε και κάποιο κόστος».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Και στην Ελλάδα τα πλοκάμια των κατασκόπων του Πούτιν – Χάκαραν κάμερες επιτήρησης

    Το πόσο μακριά φτάνει το χέρι του Βλαντίμιρ Πούτιν στην Ευρώπη...

    Μπέσσυ Αργυράκη: Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στην κόρη μου να κάνει «μόκο» και δεν βγήκε κανείς να αντιδράσει

    Η Μπέσσυ Αργυράκη σχολίασε το beef ανάμεσα στην κόρη της, που...

    Σοβαρό τροχαίο – ΙΧ γκρέμισε κολώνα – Στο νοσοκομείο νεαρός οδηγός (ΦΩΤΟ)

    Ένα ακόμα σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Αγρίνιο λίγο...