Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθησαν 3 διακινητές που μετέφεραν συνολικά 31 μετανάστες

    Ημερομηνία:

    Τριάντα έναν παράτυπους μετανάστες μετέφεραν τρεις αλλοδαποί διακινητές που συνελήφθησαν σε ισάριθμες περιπτώσεις, κατά το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές της Δράμας και του Έβρου, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.

    Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, σε επαρχιακή οδό της Δράμας, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, συνέλαβαν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας μεταφέροντας παράνομα προς την ενδοχώρα έξι μετανάστες. Ο δράστης αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, προσπάθησε να διαφύγει οδηγώντας επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει υλικές ζημιές σε περιπολικό, ενώ στη συνέχεια τράπηκε πεζός σε φυγή, αλλά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

    Στη δεύτερη περίπτωση, σε επαρχιακή οδό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με αξιωματούχους της Frontex, συνέλαβαν διακινητή, καθώς κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο μετέφερε στην ενδοχώρα 18 μετανάστες.

    Στην τρίτη περίπτωση, σε δασική οδό του Έβρου, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν έναν ακόμη διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ. αυτοκίνητο μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας επτά μετανάστες. Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γάμος – Διαζύγιο: Η επέμβαση που φέρνει ανατροπή στις προσωπικές σχέσεις

    Η ποιότητα της ζωής των παχύσαρκων ατόμων βελτιώνεται μετά και την...

    Σίγουρα τραβούν την προσοχή: Οι πιο ευφάνταστες διαφημίσεις

    Καλή διαφήμιση είναι εκείνη που σε κάνει να την...

    Τα 4 ζώδια που τσακώνονται πολύ στις σχέσεις τους

    Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί μερικά ζευγάρια φαίνεται να πλέουν...

    Το πανίσχυρο φυσικό αντιβιοτικό με μόνο δυο υλικά που σκοτώνει μικρόβια και βακτήρια… πώς θα το φτιάξετε

    Αυτό το φυσικό αντιβιοτικό με την ισχυρή αντι-φλεγμονώδη δράση...