Αλέξης Τσίπρας: Καμία εμπλοκή στον εμφύλιο του ΣΥΡΙΖΑ

    Ημερομηνία:

    Τις κρίσιμες ώρες που περνάει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά και την θυελλώδη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ από την οποία ο Στέφανος Κασσελάκης βγήκε τραυματισμένος και καρατόμησε τον Σωκράτη Φάμελλο, τα βλέμματα είναι αναπόφευκτα στραμμένα και στον Αλέξη Τσίπρα.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα εμπλακεί καθόλου στην όλη ιστορία και τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

    Παρά τα όσα λέγονται και παρά το γεγονός ότι στο στρατόπεδο του Στέφανου Κασσελάκη βλέπουν διαρκώς πίσω από όλες τις ιστορίες τον Αλέξη Τσίπρα, ασφαλείς πληροφορίες του newsit.gr επιμένουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχει εμπλακεί ούτε και προτίθεται με κανέναν τρόπο να εμπλακεί σε αυτή την ιστορία.

    Προφανώς και ο Αλέξης Τσίπρας παρακολουθεί τις εξελίξεις ωστόσο αποφεύγει κάθε επαφή με στελέχη όπως επίσης και με δημοσιογράφους καθώς δεν θέλει με κανέναν τρόπο να υπάρξει κάποια διαρροή που θα αποδοθεί σε αυτόν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αντιπάλους, τα δεξιά στεγανά και οι εντολές στους υπουργούς – Η παρέμβαση στην Κοπεγχάγη

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τα μηνύματα που έστειλε από το υπουργικό συμβούλιο,...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 1/10/2025

    15:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 2025...

    Πάτρα: Θρήνος για την Ακριβή Κοσπέτα

    Συνεχίζεται ο θρήνος για την 46χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών...

    Θεσσαλονίκη: 27χρονη κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της επειδή συνάντησε τον πρώην σύζυγό της

    Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της, ο οποίος τη χτύπησε...