Αλεξοπούλου σε Λαϊνιώτη : Η επιχειρηματικότητα στυλοβάτης της ελληνικής οικονομίας

    Ημερομηνία:

                                                                                                           

    Τοπική επιχείρηση επισκέφθηκε την Τρίτη, η βουλευτής Αχαΐας κα. Αλεξοπούλου, στο πλαίσιο συναντήσεών της που αφορούν στην τοπική επιχειρηματικότητα και εργασία.

     

    Η κα. Αλεξοπούλου ξεναγήθηκε από τους ιδιοκτήτες στα γραφεία και στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας κι ενημερώθηκε για την δυναμικότητα της παραγωγικής μονάδας και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

     

    Η γνωστή επιχείρηση εντατικοποιεί  αυτήν την εποχή την λειτουργία της, ενισχύοντας με τα προϊόντα της τον συλλογικό αγώνα κατά της πανδημίας, ενώ εξακολουθεί να απασχολεί το σύνολο του προσωπικού της.

     

    “Είναι ενθαρρυντικό να βλέπεις  επιχειρήσεις της Αχαΐας , που ακόμα και μέσα σε αυτή τη θύελλα καταφέρνουν να πορεύονται σταθερά.” δήλωσε η βουλευτής.

    “Πιστεύω πως και τα εργαλεία στήριξης της επιχειρηματικότητας, από την κυβέρνηση Μητσοτάκη συνδράμουν σημαντικά.”

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ταυτοποιήθηκαν τρεις άνδρες που ενεπλάκησαν σε νέο επεισόδιο αθλητικής βίας

    Οι κατηγορούμενοι προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε άνδρα που παρακολουθούσε αγώνα...

    Συνελήφθη 14χρονος κατηγορούμενος για εκβίαση σε βάρος ανήλικου στην Αμαλιάδα

    Ο κατηγορούμενος απέσπασε τμηματικά από 12χρονο με την απειλή...

    Ν.Δ.: Οι νέοι αναπληρωτές Γραμματείς στη Γραμματεία Οργανωτικού-Ο Ιωάννης Δαρδαμάνης στην Δυτική Ελλάδα

    Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Με απόφαση του...

    Συνελήφθη 13χρονος για σωματική βλάβη σε βάρος 12χρονου

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Βάρδα, από αστυνομικούς του...