Αλλάζει ημερομηνία η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν

    Ημερομηνία:

    Οι πλημμύρες στη Θεσσαλία άλλαξαν το πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη και τη Γενική Συνέλευση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τελικά το Σαββατοκύριακο θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ.

    Ο πρωθυπουργός θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα αναχωρήσει την Τρίτη για τη Νέα Υόρκη, όπου θα παραμείνει μόνο δύο μέρες.
    Ως εκ τούτου, η συνάντηση με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, δεν θα γίνει στην ημερομηνία που είχε προγραμματιστεί, αλλά μετατίθεται για τις 20 – 21 Σεπτεμβρίου.

    Στη συνέχεια θα απευθύνει την ομιλία του από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και κατόπιν θα επιστρέψει στη χώρα.
    Ο κ. Μητσοτάκης τα επόμενα 24ωρα, με εξαίρεση το σημερινό ταξίδι στο Στρασβούργο όπου θα ζητήσει ευρωπαϊκή συνδρομή για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις φονικές πλημμύρες, θα παραμείνει στην Ελλάδα για τον συντονισμό των ενεργειών που απαιτούνται για την επόμενη ημέρα. Έτσι, έγινε γνωστό πως «τρέχουν» οι διαδικασίες για να μετατεθεί και η συνάντηση με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φιορεντίνα – Μπέτις 2-2: Στον τελικό μέσω παράτασης οι Ανδαλουσιάνοι

    H Μπέτις έφερε ισοπαλία με 2-2 στην Ιταλία απέναντι...

    ΠΑΤΡΑ: Βιασμός… σε κάμερα για τον «Β»! Απίστευτες καταγγελίες

    Σήμερα αναμένεται να περάσει την πόρτα του ανακριτή ο...

    ΠΑΤΡΑ: Δείτε τι ετοιμάζεται για το καλοκαίρι στην Πλαζ – Αυτός είναι ο Πατρινός που το φτιάχνει – ΒΙΝΤΕΟ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b9-%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%ac%ce%b6%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf/