Αλόννησος: «Βουτιά» στην Ιστορία στο πρώτο υποβρύχιο μουσείο της χώρας (Βίντεο)

    Ημερομηνία:

    «Βουτιά» στην Ιστορία θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν οι λάτρεις της κατάδυσης και του βυθού, καθώς το υποβρύχιο μουσείο της Αλοννήσου άνοιξε τις πύλες του. Το ναυάγιο της Περιστέρας με βάθος που αγγίζει τα 33 μέτρα «μαγνητίζει».

    Θεωρείται μέχρι στιγμής το σπουδαιότερο αρχαίο επισκέψιμο ναυάγιο του κόσμου.

    Το μουσείο άνοιξε το περασμένο έτος και προσελκύει αυτοδύτες από κάθε γωνιά του πλανήτη που έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μεταξύ άλλων και τη μεσογειακή φώκια Μονάχους – Μονάχους.

    Οι επισκέπτες της Αλοννήσου μπορούν να μάθουν την ιστορία του ναυαγίου χωρίς να… βραχούν, διότι λειτουργεί ένα υπερσύγχρονο κέντρο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού στη Χώρα του νησιού, που μεταφέρει τον επισκέπτη στον μαγικό κόσμο του βυθού με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας.

    Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μπιζόγλη και Ρογκάκος θα πάρουν τη σκυτάλη από τον Παπαδάκη στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1

    Επειτα από 34 ολόκληρα χρόνια καθημερινής παρουσίας στους τηλεοπτικούς...

    Η Μέλπω Ζαρόκωστα στο Γηροκομείο – ΦΩΤΟ

    «Θα δω τη Μέλπω. Θα δω τη Μέλπω ύστερα από τόσα...

    Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του Γρηγόρη Γκουντάρα: «Πήρατε τους κουμπαράδες των παιδιών, ρε καθίκια;»

    Θύμα διάρρηξης έπεσε η οικογένεια του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλι...

    Στο μικροσκόπιο 138 εκατ. ευρώ: Σαρωτικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ για εικονικά τιμολόγια

    Σαρωτικοί ήταν οι έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στην αγορά,...