Αμαλιάδα: «Δεν κρύβομαι από πουθενά» – Η on air παρέμβαση της 24χρονης

    Ημερομηνία:

    Τηλεφωνική παρέμβαση σε εκπομπή πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα η 24χρονη Ειρήνη, προκειμένου να τοποθετηθεί για τις ανακρίβειες που όπως υποστήριξε ακούγονται, για την υπόθεση της Αμαλιάδας.

    Την ώρα που οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση της Αμαλιάδας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, η 24χρονη επιμένει στην αθωότητά της, ξεκαθαρίζοντας πως δεν κρύβεται από πουθενά και όπου χρειαστεί θα παρέμβει. Η ίδια υποστηρίζει ότι διαδίδονται αναλήθειες στην υπόθεση και για αυτό τον λόγο ξεσπά.

    «Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι οι Αρχές γνωρίζουν εξαρχής πού είμαι, δεν κρύβομαι από πουθενά και άμα χρειαστεί, θα παρέμβω. Τώρα το τι βγαίνει και λέει ο καθένας, δεν με αφορά. Και εγώ μπορώ να βγω και να λέω τα δικά μου. Δεν έχω να πω κάτι άλλο!», ανέφερε παρεμβαίνοντας σε εκπομπή του OPEN.

    Στη συνέχεια για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη τον Αύγουστο του 2024, που ήταν ουσιαστικά και ο θάνατος που έφερε την υπόθεση στη δημοσιότητα, η 24χρονη σημείωσε πως «υπάρχουν η μητέρα του και η γιαγιά του για να μιλήσουν».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το κορίτσι του Καλημέρη θα λέει… καλημέρα με τον Λιάγκα

    Η νέα αγαπημένη του Τζώνη Καλημέρη δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα! Αλλο ένα όνομα...

    Φουσκώνουν τα νούμερα, φουσκώνει και ο Τάιλερ! Τα αγόρια γυμνάζονται δυο δυο!

    Τα αγόρια γυμνάζονται δυο δυο! Το ζεύγος Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπέθ είναι φανατικοί της...

    Τουρίστριες προσπάθησαν να προσεγγίσουν απομονωμένη παραλία στην Κέρκυρα και χάθηκαν – Βρέθηκαν σώες

    Επιχείρηση για τον εντοπισμό 2 τουριστριών στην περιοχή των Λιαπάδων στην Κέρκυρα πραγματοποίησαν...

    Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημιουργεί τη δική της συλλογή εμπνευσμένη από την προσωπική της ιστορία δύναμης

    Ενα νέο εγχείρημα ξεκίνησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που αποτελεί σύμβολο...