Αμάρυνθος – Ραγίζει καρδιές ο θείος του Γιάννη: «Δεν βούτηξε για χαβαλέ»

    Ημερομηνία:

    Ράγισε καρδιές, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1, ο Κωνσταντίνος Δαμιανός, θείος του άτυχου Γιάννη που τραυματίστηκε σοβαρά την ημέρα των Θεοφανίων στην Αμάρυνθο, όταν βούτηξε στη θάλασσα για να πιάσει τον Σταυρό.

    Ο 24χρονος χτύπησε με το κεφάλι στα βράχια και διεγνώσθη με τετραπληγία. Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ύστερα από χειρουργική επέμβαση στην οποίο υποβλήθηκε και τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται από τους γιατρούς κρίσιμα για την πορεία της υγείας τους.

    Όπως είπε ο κ. Δαμιανός, «Δεν βούτηξε για χαβαλέ», εξηγώντας πως είχε κάνει τάμα προκειμένου να γίνει καλά ο αδερφός του, ο οποίος πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

    Ο θείος του άτυχου νέου απηύθυνε έκκληση σε όλους να προσευχηθούν για τον Γιάννη, αρνούμενος να αποδεχθεί το σκληρό χτύπημα της μοίρας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Αγρια ληστεία σε βάρος 41χρονου! Τον ξυλοκόπησαν και του πήραν χρήματα

    Στιγμές… απόλυτου τρόμου έζησε ένας 41χρονος εργάτης γης από το Μπανγκλαντές,...

    Η Ρία Ελληνίδου και η viral χορεύτριά της σε τουρκικούς ρυθμούς – Δείτε βίντεο

    Η viral χορεύτρια  της Ρίας Ελληνίδου, Μαρία Δήμητρα Κολυμπάρη δημοσίευσε βίντεο στο...

    ΒΙΝΤΕΟ: Χριστίνα Μπόμπα: Το πάρτι για τα γενέθλιά της στην Πάρο με «Pretty Woman», ελληνικές σημαίες και τον Ζορμπά

    Στην Πάρο γιόρτασε τα γενέθλιά της η Χριστίνα Μπόμπα το βράδυ της Δευτέρας. Όπως φαίνεται στα...

    Νίκος Καρανίκας: Αποχώρησε από το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη

    Την αποχώρησή του από το Κίνημα Δημοκρατίας του Στέφανου Κασσελάκη ανακοίνωσε ο Νίκος Καρανίκας, καταλογίζοντας...