Amber Alert: Εξαφανίστηκε 12χρονη από τους Αμπελόκηπους

    Ημερομηνία:

    Συναγερμό σημαίνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», για την εξαφάνιση της 12χρονης Μέρκαν Μπιρί, η οποία εξαφανίστηκε σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, πρωινές ώρες, από την περιοχή των Αμπελοκήπων.

    «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, κατόπιν εισαγγελικής εντολή, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

    Η Μέρκαν Μπιρί έχει καστανόξανθα μαλλιά, καστανά μάτια, 1,55 ύψος και είναι αδύνατη.

    Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, σκούρο μπλούζακι χρώματος γκρι – μπλε και πράσινα αθλητικά παπούτσια «all star».

    Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: “Βανδάλισαν” το ΣΤΟΠ – Κίνδυνος τροχαίου

    Εχουμε κατά καιρούς αναφέρει πώς πολλά σήματα της Τροχαίας...

    ΠΑΤΡΑ: Φύτευσαν ζαρζαβατικά… στο πεζοδρόμιο! ΦΩΤΟ

    Οδός Αρήτης στον Καστελόκαμπο. Περίοικος μας έστειλε φωτογραφίες με...

    ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Περιττώματα αγελάδων… στην καλύτερη παραλία της Αχαϊας

    Η εικόνα είναι από την Παραλία της Καλόγριας. Τι...

    ΠΑΤΡΑ: Οι επιχειρηματίες στο Βιοτεχνικό Πάρκο, έχουν αγανακτήσει

    Οι επιχειρηματίες στο Βιοτεχνικό Πάρκο, έχουν αγανακτήσει. Οι σκηνίτες...