ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: Επιτέθηκε στον Μεσσηνίας για τα εμβόλια

    Ημερομηνία:

    Με τον μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο τα έβαλε -βγάζοντας μία ακόμα «κραυγή αγωνίας»- ο μητροπολίτης  πρώην  Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος, επιμένοντας πως η Εκκλησία οδηγείται σε διάσπαση και διχασμό.

    «Ο Μεσσηνίας ξεστόμησε… άρρητα ρήματα και μΑς είπε ότι είναι αμαρτωλοί όσοι δεν εμβολιάζονται.Κι εμείς τον ρωτάμε. Δηλαδή σεβασμιότατε, όσοι εμβολιάζονται αυτομάτως γίνονται άγιοι και παύουν να είναι κι αυτοί αμαρτωλοί;» δηλώνει ο ιεράρχης από το Αίγιο.

    Ο κ. Χρυσόστομος πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ των εμβολιασμών και πήγε κι ένα βήμα παραπέρα ζητώντας τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων, συμπεριλαμβανομένων και των ιερέων, λέγοντας πως «το ατομικό δικαίωμα καταξιώνεται όταν εγώ σέβομαι τον άλλον και όταν δεν γίνομαι αφορμή να πεθάνει ο άλλος», με την επισήμανηση ότι μέχρι σήμερα η στάση της επίσημης Εκκλησίας είναι δεδομένη υπέρ του εμβολιασμού και πως σχεδόν η πλειονότητα των μητροπολιτών στηρίζει αυτή την προσπάθεια.

    Ο κ.κ. Αμβρόσιος επιμένει πως το εμβόλιο είναι εργαλείο για την γενοκτονία της κοινωνίας, προκαλεί θάνατο,για να  καταλήξει: «Σεβασμιότατε Μεσσηνίας, πλανάσθε, πλάνην οικτράν»!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα 3 ζώδια που επιτέλους θα χαμογελάσουν -«Θα έχετε μπόλικη τύχη την ερχόμενη εβδομάδα»

    Η τύχη χαμογελά επιτέλους σε τρία ζώδια την εβδομάδα από 7...

    Χωρισμένοι πατεράδες: «Τα παιδιά μας κακοποιούνται από την ελληνική Δικαιοσύνη»

    Σημαντικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση ψευδών...

    Πάτρα: Επίσκεψη Κουτσούμπα στη «Διασπορά»

    Τη «Διασπορά», έναν εκθεσιακό χώρο – μουσείο, που αποτελεί...