«Αναλώσιμοι 4»: Τρεις τραυματίες στα γυρίσματα της ταινίας στη Θεσσαλονίκη – Σε κρίσιμη κατάσταση τεχνικός

    Ημερομηνία:

    Με τις μνήμες νωπές ακόμα από τον θανάσιμο τραυματισμό της διευθύντριας φωτογραφίας στην ταινία του Άλεκ Μπάλντουιν, αναστάτωση προκαλούν τα διαδοχικά ατυχήματα στην ταίνια «Αναλώσιμοι 4», που γυρίζεται στη Θεσσαλονίκη, καθώς τρία άτομα τραυματίστηκαν, το ένα μάλιστα σοβαρά.

    Οπως αναφέρει το MEGA, πρόκειται για δύο τεχνικούς και ένα κασκαντέρ του Τζέισον Στέιθαμ, πρωταγωνιστή σε όλη τη σειρά των ταινιών The Expendables.

    Ο πρώτος τραυματισμός έγινε στα Βασιλικά, όταν ο τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά.

    Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη, με την παραγωγή να έχει ήδη καλέσει την οικογένειά του στην πόλη, καθώς ο άνδρας δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

    Ο δεύτερος τραυματισμός έγινε στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα πετρέλαια. Στην περίπτωση αυτή, ο κασκαντέρ τραυμάτισε με όχημα έναν οπερατέρ, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε.

    Ένας άλλος, τέλος, κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από αμάξι σε αμάξι.

    Παρά τους τραυματισμούς στο σετ της ταινίας, τα γυρίσματα των «Αναλώσιμων 4» συνεχίζονται κανονικά…

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ιστορία πίσω από τη διάσημη φωτογραφία Λόρεν – Μάνσφιλντ που διχάζει μέχρι σήμερα

    Η φωτογραφία της Σοφία Λόρεν και της Τζέιν Μάνσφιλντ από το 1957 αποτελεί...

    Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Αύξηση της κάλυψης εργαζομένων – Τι αναμένεται

    Το ποσοστό των εργαζομένων που καλύπτονται από συλλογικές συμβάσεις εργασίας στην Ελλάδα βρίσκεται...

    ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για τον Τάκη Φιλιππόπουλο – ΦΩΤΟ

    Έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου ο...