Αναστασία Τογιοπούλου: Τέρμα τα οχήματα στον μώλο – Ο χώρος θα εποπτεύεται

    Ημερομηνία:

    Τέρμα τα οχήματα  στον μώλο της Αγίου Νικολάου. Η δημοτική αρχή είναι ξεκάθαρη σε ότι έχει να κάνει με την απόφαση της να βάλει περίφραξη γύρω από την είσοδο του μώλου έτσι ώστε να μην παρκάρουν εντός τους οχήματα.

    Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η αρμόδια αντιδήμαρχος στον Max Fm Αναστασία Τογιοπούλου ο χώρος από εδώ  και στο εξής θα εποπτεύεται σε συνεργασία πάντα με την Αστυνομία και όσοι μένουν με το αυτοκίνητο τους εντός θα έρχονται αντιμέτωποι με τις κυρώσεις του ΚΟΚ.

    Η κ. Τογιοπούλου τόνισε επίσης ότι λόγω του πλοίου της γραμμής Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη, αλλά και του καταστήματος εστίασης που λειτουργεί εντός του μώλου, δεν μπορούν να μπουν μόνιμες κατασκευές που να απαγορεύουν την είσοδο οχημάτων.

    «Εμείς όμως ήμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύουμε το δικαίωμα των πολιτών να περπατούν ελεύθερα σε ένα από τα προσβάσιμα σημεία της παραλιακής ζώνης της πόλης| ανέφερε μεταξύ άλλων.

    «Ελπίζουμε αυτή τη φορά οι δημότες να σεβαστούν την απόφαση μας και να μην προβούν σε ενέργειες του παρελθόντος όπου είχαν πετάξει στη θάλασσα ακόμα και τις αλυσίδες που είχαμε βάλει».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 8 τοξικές συνήθειες των γονέων που μεγαλώνουν δυστυχισμένα παιδιά

    Κανένας γονέας δεν έχει πρόθεση να μεγαλώσει παιδιά που θα είναι δυστυχισμένα και δεν...

    Πάτρα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

    Το τελευταίο αντίο στον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα σήμερα το...

    Ερωτευμένοι, αλλά δεν τα βρίσκετε στο κρεβάτι; Μυστικά για να γίνει το σεξ καλύτερο

    Θα περίμενε κανείς πως ο έρωτας θα μπορούσε να...

    Nέα Πάτρα: O Μπάμπης Γκολές στη λήθη – τα εκθέματά του σαπίζουν στις αποθήκες του Δήμου

    Σε δριμεία καταγγελία για την εγκατάλειψη του οράματος δημιουργίας...