Ανατροπή στο θρίλερ του Παλαιού Φαλήρου: Περίπου 4 ετών, ασιατικής καταγωγής το νεκρό κοριτσάκι

    Ημερομηνία:

    Περίπου 4 ετών, μεγαλύτερο, δηλαδή από όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί είναι το κοριτσάκι που ανασύρθηκε νεκρό από τη θαλάσσια περιοχή του Παλαιού Φαλήρου πριν από μερικές ημέρες. Παράλληλα, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του, το παιδί φαίνεται να είναι ασιατικής και όχι βορειοαφρικανικής καταγωγής.

    Η αστυνομία προσπαθεί να αξιοποιήσει κάθε στοιχείο, κάθε πιθανή μαρτυρία όσο ασήμαντη κι αν φαίνεται προκειμένου να συνθέσει την εικόνα και να διαπιστωθεί τόσο η ταυτότητα, όσο κυρίως τι συνέβη στο παιδί, που δεν κατέληξε απλά πνιγμένο στη θάλασσα, αλλά και στα αζήτητα: Κανένας δεν έχει αναζητήσει παιδί με τα χαρακτηριστικά της άγνωστης μικρούλας του Παλαιού Φαλήρου.

    Το παιδί, όταν βρέθηκε, φορούσε μαγιό ακριβώς σαν αυτό της φωτογραφίας: Ένα ακριβό ολόσωμο μαγιό, που αποτελεί στοιχείο για την έρευνα της ομάδας των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την υπόθεση και ασχολούνται αποκλειστικά με αυτή μέχρι να βρουν την άκρη του νήματος.

    Ανατροπή στο θρίλερ του Παλαιού Φαλήρου: Περίπου 4 ετών, ασιατικής καταγωγής το νεκρό κοριτσάκι

     

    Το γεγονός ότι δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση παιδιού προβληματίζει ιδιαίτερα την αστυνομία και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας: Γιατί να μην δηλωθεί η εξαφάνιση ενός παιδιού, αν αυτός που έχει άμεση σχέση μαζί του (γονιός, κηδεμόνας) δεν έχει κάτι να κρύψει; Οι αστυνομικοί προσπαθούν να αξιοποιήσουν υλικό από την περιοχή που βρέθηκε το παιδί και αποκλείοντας παράλληλα σενάρια να καταφέρουν να φτάσουν σε απαντήσεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: 10 χρόνια χωρίς τον Τάκη Γκίκα

    Εγραψε ο πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Μπουρδούλης: «Έφυγε» σαν...

    Επίβλεψη έργων στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου

    Το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ....

    Σία Αναγνωστοπούλου: «Αντιμετώπιση κινδύνων και εκσυγχρονισμός στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”»

    «Το συμβάν ανέδειξε σοβαρά προβλήματα τόσο στις υποδομές όσο...

    Πατρών- Πύργου: Όταν τα εγκαίνια προηγούνται των έργων

    Του Θέμη Μπάκα   Στην καρδιά της Αχαΐας και της Ηλείας,...