Ανδραβίδα: Όταν ο υποσμηναγός πέταξε πρώτη φορά πάνω από το χωριό του – Το βίντεο που τράβηξε ο πατέρας του

    Ημερομηνία:

    Ήταν καλοκαίρι του 2022, όταν ο 29χρονος υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες μετά την πτώση του μαχητικού Φάντομ, έκανε ελιγμούς για πρώτη φορά πάνω από το χωριό του, τα Δολιανά Αρκαδίας. 

    Έτσι, έγινε πραγματικότητα η επιθυμία του πατέρα του, Κώστα Τουρούτσικα, ο οποίος τράβηξε και το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή “Live News’ του Νίκου Ευαγγελάτου.

    “Του έλεγα ‘έλα και μια φορά κοντά στο σπίτι, να σε δω σε έναν ελιγμό’. Μια μέρα, με πήρε και μου είπε να πάω σε ένα σημείο κοντά στο σπίτι. Όταν τον είδα είπα ‘Θεέ μου, ολοκληρώθηκα’…”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...

    Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)

    Τη λίστα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών μέσα ωρομίσθια καθώς και την πορεία...

    Αυτό είναι το πιο άπιστο ζώδιο από όλα

    Ηαπιστία είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα στις ανθρώπινες...

    Φωκίων Ζαΐμης: Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία για αντιμετώπιση πυρκαγιών

    Στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα...