Ανδρέας Μικρούτσικος: Διέκοψε τη ροή του «TV Queen» και πανηγύρισε την κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό

    Ημερομηνία:

    Από την αρχή της εκπομπής «TV Queen», ο Ανδρέας Μικρούτσικος φαινόταν απορροφημένος στις σκέψεις του, προκαλώντας το ενδιαφέρον όλων για το τι είχε συμβεί.

    Ο παρουσιαστής εξήγησε ότι το μυαλό του βρισκόταν στο Βερολίνο, όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε τη Ρεάλ Μαδρίτης σε έναν σημαντικό αγώνα μπάσκετ.

    Ο διευθυντής της σχολής πετάχτηκε από την καρέκλα του και ξέσπασε σε έντονους πανηγυρισμούς, υμνώντας την ομάδα του που έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης για έβδομη φορά.

    «Το πήραμε; Στοπ στοπ! Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης! Το πήραμε! Μπράβο στον Παναθηναϊκό, μπράβο στους φιλάθλους, μπράβο στον πρόεδρό του!».

    «Κερδίζοντας τη Ρεάλ, είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης για έβδομη φορά! Δεν κάνω άλλο εκπομπή! Σλούκα αγόρι μου πού είσαι;» είπε και έφυγε τρέχοντας από το πλατό.

     

     

     

     

     

     

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φορτηγό γκρέμισε πεζογέφυρα στο Αγρίνιο – Έκλεισε η Εθνική Οδός Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος της Νεάπολης (εικόνες – video)

    Φορτηγό γκρέμισε μεταλλική πεζογέφυρα  στην Εθνική Οδό Αντιρρίου -...

    Ηρώ Καριοφύλλη: «Θυμάμαι και υπουργούς που ζήτησαν να με απολύσουν – Αυτή η αλαζονεία…»

    Καλεσμένη του Μάνου Νιφλή στην εκπομπή «Στιγμές» στο ΟΝΕ...

    Πάτρα: Πήγαν να παραλάβουν ναρκωτικά από θυρίδα!

    Έκρυβαν τα ναρκωτικά σε θυρίδα, αλλά οι αστυνομικοί τους...

    Τραγωδία στα Τέμπη: Ξεσπά συγγενής θύματος – «Εδώ και 2 χρόνια παίζουν με τα νεύρα μας και την αντοχή μας»

    Δύο χρόνια αργότερα δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για...
    Best Shop