Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχασα την κοπέλα μου από καρκίνο. Πόσο άδικος είναι ο χρόνος»

    Ημερομηνία:

    Με αφορμή τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα και την ανάρτηση της Στέλλας Μιζεράκη, η οποία συζητήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τη δικιά του απώλεια που του κόστισε.

    «Δεν συνηθίζεις, αλλάζεις, κουβαλώντας τον άλλον μέσα σου και μάλιστα με έναν τρόπο σαν να ζει. Το ξέρω από δικά μου πρόσωπα που έχασα κι όχι τώρα μεγαλώνοντας, αλλά και μικρός έχασα την κοπέλα μου, την Εύη, και την κουβαλούσα και την κουβαλώ. Παρόλες τις σχέσεις και τους γάμους που έκανα. Μεγάλη σχέση. Ναι, από καρκίνο» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

    «Έχω γράψει το Χαμένο Νησί κι όλους τους δίσκους. Λόγω δημιουργικής εργασιοθεραπείας έγραφα για αυτήν. Πάρα πολλές φορές προχωρώ με το αμάξι και την σκέφτομαι ότι «έφυγε» τόσο άδικα και πόσο άδικος είναι ο χρόνος. Το ίδιο λέω και για τον αδερφό μου και τους γονείς μου. Αυτά τα πρόσωπα τα κουβαλάμε μέσα μας κι είναι η ίδια μας η πορεία που χαράζουμε κρατώντας ζώσα αυτήν την μνήμη» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

    proliptikes
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νάντια Μπουλέ: Όταν έγινα μαμά, έπαθα έκρηξη φοβιών και πήγα σε ψυχολόγο

    Η Νάντια Μπουλέ εξομολογήθηκε, πως απέκτησε φοβίες μετά τη μητρότητα, με αποτέλεσμα...

    Απολογισμός του 1ου Επιστημονικού Συνεδρίου του Συνδέσμου Απανταχού Αχαιών

    Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκαν, το Σάββατο 29 και...

    Συνάντηση του Χ. Μπονάνου με εκπροσώπους του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων

    Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων, δέχθηκε στο γραφείο του,...

    Primer Music Festival 2025: Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα

    Ένα τελείως διαφορετικό Primer Music Festival περιμένει φέτος τους απανταχού λάτρεις της ηλεκτρονικής...