Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είναι εγκληματικό, πρόκειται για συγκεκριμένο αλήτη»

    Ημερομηνία:

    Κανονικά εμφανίστηκε σήμερα, Τρίτη, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά τη χθεσινή του απουσία.

    Στη χθεσινή μάλιστα εκπομπή ο παρουσιαστής λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους παρενέβη τηλεφωνικά, με αφορμή ένα ψευδές δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει φύγει από τη ζωή.

    Το πρωί της Τρίτης, στην έναρξη της εκπομπής, η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε αμέσως τον λόγο στον παρουσιαστή, ο οποίος αναφέρθηκε εκ νέου στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

    «Υπάρχουν άνθρωποι που σχεδόν με έκλαψαν. Είναι εγκληματικό και ανεπίτρεπτο. Πρόκειται για έναν συγκεκριμένο αλήτη του οποίου δε θα του κάνω τη χάρη ούτε να τον μηνύσω γιατί όταν μηνύεις κάποιον κάπου θεωρείς ότι έχει κάνει κάτι πολύ κακό και τον βάζεις απέναντι. Ο τύπος είναι για Καιάδα. Ο Καιάδας έχει κλείσει, έχουμε περάσει σε άλλο πολιτισμικό επίπεδο οπότε τελειώνω με το συγκεκριμένο» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και στη συνέχεια εξήγησε τον λόγο της χθεσινής του απουσίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα 4 ζώδια που τσακώνονται πολύ στις σχέσεις τους

    Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί μερικά ζευγάρια φαίνεται να πλέουν...

    Τζίντζερ με λεμόνι: το τονωτικό ρόφημα για τα κρύα του χειμώνα

    Για εκείνες τις δύσκολες ώρες, που αισθανόμαστε ότι μας...

    Ερωτικές φαντασιώσεις: Πότε οργιάζει το μυαλό των γυναικών

    Περισσότερες ερωτικές φαντασιώσεις έχουν οι γυναίκες κατά τις γόνιμες μέρες τους,...

    Σεξ: Πέντε λόγοι που χάνεται η απόλαυση

    Η κατάσταση των λειτουργικών οργάνων που συμμετέχουν στην σεξουαλική...