Ανδρέας Μικρούτσικος: Η τρυφερή ιστορία με τον γιο του και το «Μόνος στο σπίτι»

    Ημερομηνία:

    Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά μοιράστηκε μία πολύ τρυφερή ιστορία, απ’ όταν ο γιος του Στέργιος ήταν παιδί, εξηγώντας το γιατί το «Μόνος στο σπίτι» είναι η αγαπημένη του χριστουγεννιάτικη ταινία.

    Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας για το «Μόνος στο σπίτι» είπε: «Εμένα ο γιος μου όταν βγήκε το “Μόνος στο σπίτι 2” ήταν παιδί που το έβλεπε. Το είδε, εντυπωσιάστηκε τόσο, που υπερεντυπωσιάστηκα κι εγώ και του υποσχέθηκα να πάμε στη Νέα Υόρκη και την πορεία που κάνει ο μικρός, να την κάνουμε»

    «Πήγαμε στη Νέα Υόρκη και κάναμε τη διαδρομή βήμα βήμα! Ο γιος μου ήταν 6-7 ετών. Όλο το ταξίδι ήταν ακολουθώντας τον πρωταγωνιστή σ’ αυτή την περιπέτεια. Όποτε παίζει η ταινία θυμάμαι τον γιο μου, είναι η αγαπημένη μου εκ των πραγμάτων!», εξήγησε στη συνέχεια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Γεροντιδάκης: Στιγμές από τις πρώτες τους διακοπές – ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

    Η Αιγιώτισσα Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης έκαναν τις πρώτους τους...

    «Τσουνάμι» Ιγγλέζου στο «μαργαριτάρι των Calanques»

    Έκανε τη Νότια Γαλλία να… δακρύσει από χαρά η Ασημίνα...

    Greysexuals: Η νέα «γκρίζα ζώνη» στη σεξουαλικότητα των νέων

    Μετά τους asexual και τους… sapiosexual μια νέα κατηγορία «σεξουαλικότητας» εμφανίστηκε...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Το who is who των εμπρηστών

    Ανδρες που κινούνται με μοτοσικλέτες σε δασικές ή ημιδασικές...