Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ό,τι είναι να έρθει, καλώς να έρθει και να με προσπεράσει ή να το προσπεράσω»

    Ημερομηνία:

    Για το μέλλον της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει το «Fame Story» μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend».

    Ο γνωστός μουσικός και παρουσιαστής αρχικά απάντησε για το ποια είναι τα σχέδια του στην τηλεόραση: «Δεν έχω μιλήσει καθόλου για την επόμενη σεζόν. Παρόλο που είμαι λαλίστατος. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν ξέρω τι θα γίνει ούτε με το Fame Story ούτε με το Super Κατερίνα. Έχω να δω τον Νίκο πριν την αρρώστια μου. Δεν έχουμε μιλήσει για το τι θα κάνουμε και το πως θα συνεχίσουμε, αν συνεχίσουμε. Ένα είναι σίγουρο, ότι ο αγώνας συνεχίζεται».

    Αναφορικά με την εκπομπή που θα προτιμούσε να συνεχίσει, ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε: «Δεν ζω σε εποχή διλημμάτων. Μπορεί να γίνει και το “Super Κατερίνα” και το “Fame Story”. Μπορεί να γίνει μόνο το ένα, μπορεί να μην γίνει και κανένα. Ό,τι είναι να έρθει, καλώς να έρθει και να με προσπεράσει ή να το προσπεράσω. Θα συζητήσουμε με όρους δημιουργικούς…».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τον απάτησε η γυναίκα του, την πλήρωσε το ξενοδοχείο

    Ιδιαίτερα εκδικητικός φάνηκε άπιστος σύζυγος σύμφωνα με τα βρετανικά...

    Τρεις τρόποι για να έρθετε σε οργασμό χωρίς σεξουαλική επαφή

    Πιθανότατα συνδέετε τους οργασμούς με τη σεξουαλική επαφή –...

    Γυναίκα καθυστέρησε ληστή κάνοντάς του στοματικό έpωτα

    Η 35χρονη βρήκε αυτόν τον τρόπο για να τον...

    Ανακαλύφθηκε το πιο μακρινό κβάζαρ στο σύμπαν – Η θηριώδης μαύρη τρύπα στο κέντρο του – ΦΩΤΟ

    Το πιο μακρινό και άρα πιο πρώιμο κβάζαρ (λαμπρό ενεργό γαλαξιακό...