Ανεμβολίαστοι όσοι νοσηλεύονται στις ΜΕΘ των νοσοκομείων Αχαΐας και Ιωαννίνων

    Ημερομηνία:

    Ανεμβολίαστοι είναι όλοι οι ασθενείς που νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας Covid -19 στα νοσοκομεία της Αχαΐας και στο Πανεπιστημιακό των Ιωαννίνων.

    Οπως ανέφερε σε δηλώσεις του χθες ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης στη ΜΕΘ ΠΓΝ νοσηλεύονταν 9 ασθενείς με κορωνοϊό, 3 στην ΜΕΘ του «Αγίου Ανδρέα» και άλλοι 4 στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, οι οποίοι δεν είχαν κάνει το εμβόλιο.
    Στις απλές κλίνες ΜΕΘ του ΠΓΝΠ νοσηλεύονται 69 ασθενείς με κορωνοϊό, δύο στην Παιδιατρική και άλλοι 50 στον «Αγ. Ανδρέα».
    17 ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ
    Αυξημένα ήταν και χθες τα θετικά τεστ που εντοπίστηκαν από τα συνεργεία του ΕΟΔΥ. Στο Επιμελητήριο έγιναν 592 και βρέθηκαν 11 στο Νέο Σούλι 154 με 3 θετικά, ενώ στο Κ.Υ. Βορείου Τομέα Πάτρας από τα 33 δείγματα τα 3 ήταν θετικά.
    Σήμερα, θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (8:30 με 20:30) και στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου (09:00 με 14:30) για το ευρύ κοινό.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρήστος Ντεντόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη του στο Big Brother – «Δεν ήθελα να απογοητεύσω το παιδί μου»

    Τις πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη του στο Big Brother έκανε ο Χρήστος...

    (ΗΧΗΤΙΚΟ) ΚΩΣΤΑΣ ΣΒΟΛΗΣ: Η Πάτρα βρωμάει

    Καταιγιστικός ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστας Σβόλης. Επανέρχεται στο...

    (ΗΧΗΤΙΚΟ) Η ΠΟΕΔΗΝ στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας

    Επίσκεψη της ΠΟΕΔΗΝ στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας μετά την πυρκαγιά. Ο...

    Tουρισμός: Παραμένει κυρίαρχος πυλώνας της ελληνικής οικονομίας, αλλά αποδυναμώνεται σταδιακά η εικόνα του (γράφημα)

    Οι επενδυτές εξακολουθούν να βλέπουν τον τουρισμό ως βασικό πυλώνα της...