Άννα Πρέλεβιτς: Οι χλιδάτες διακοπές στο Ντουμπάι – «Nιώθω σαν την πριγκίπισσα Γιασμίν από το Λυχνάρι του Αλαντίν»

    Ημερομηνία:

    Μαζί με τη μικρότερη αδελφή της, Τέα το 30χρονο μοντέλο ταξίδεψε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου απόλαυσαν τις πρωτοχρονιάτικες μέρες και νύχτες τους, βγαλμένες κυριολεκτικά από παραμύθι – Δείτε θεαματικές φωτογραφίες και βίντεο

    Η Άννα Πρέλεβιτς μαζί με την αδελφή της Τέα, οι δύο καλλονές κόρες του Μπάνε Πρέλεβιτς, δεν αντιστάθηκαν τη φετινή Πρωτοχρονιά και ταξίδεψαν στο υπερκοσμικό Ντουμπάι απολαμβάνοντας μαζί με πολλούς άλλους Έλληνες και ξένους πλούσιους τουρίστες τις premium παροχές του κοσμοπολίτικου αραβικού εμιράτου.

    Τα στιγμιότυπα που ανέβασαν οι δύο αδελφές στα social media επιβεβαιώνουν μέχρι κεραίας, ότι οι διακοπές τους στο Ντουμπάι ήταν σαν από σελίδες παραμυθιού. Μάλιστα η Άννα Πρέλεβιτς το παραδέχθηκε σε μία ανάρτησή της στο instagram: «Νιώθω σαν την πριγκίπσσα Γιασμίν από το ‘’Λυχνάρι του Αλαντίν”».

    Οι δυο καλλονές αδελφές έκαναν σαφάρι στην έρημο, χόρεψαν πάνω στην καυτή άμμο, κολύμπησαν παρέα με δελφίνια, πόζαραν με σέξι δημιουργίες και μαγιό, ενώ η Άννα Πρέλεβιτς σε μια τουλάχιστον σουρεαλιστική ανάρτησή της, με πολύ glamour και φόντο το restaurant Cinque Dubai μοιράστηκε τις σκέψεις της για τα «απλά μικρά πράγματα στη ζωή» που μας έχουν λείψει λόγω COVID-19.

    Οι αναρτήσεις της Τέα Πρέλεβιτς στο instagram από το Ντουμπάι, συναγωνίζονται σε χλιδή αυτές της μεγαλύτερης αδελφής της, Άννας.



    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το sexy μαύρο μπικίνι της στην Σαντορίνη

    Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το sexy μαύρο μπικίνι...

    Τιμές-ρεκόρ σε κοτόπουλο και γαλοπούλα: Πώς επιβαρύνονται τα ελληνικά νοικοκυριά

    Τόσο το κοτόπουλο όσο και η γαλοπούλα , έχουν πλέον γίνει σχετικά ακριβά...

    Αυτή είναι η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους οδηγούς

    Η Νορβηγία παραμένει η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους χρήστες του οδικού δικτύου, με...

    ΠΑΤΡΑ: Αλλο ένα επικίνδυνο κτίριο από τα… αμέτρητα της πόλης

    Ένα ακόμα κτίριο κινδύνου, στην οδό Πανεπιστημίου. Βρίσκεται σε...