Άννα Βίσση: Μπήκε στις οθόνες της Times Square στη Νέα Υόρκη

    Ημερομηνία:

    Για άλλη μία φορά η Άννα Βίσση ξεπέρασε τα σύνορα και βρέθηκε να φιγουράρει σε γιγαντοοθόνη στην Times Square.

    Η Άννα Βίσση, η οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα και την Κύπρο, προβλήθηκε στις οθόνες της Times Square στο πλαίσιο διεθνούς διάκρισης από την πλατφόρμα Spotify με θέμα την ισότητα των φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση.

    Στην καμπάνια του Spotify συμμετείχαν 35 ερμηνεύτριες από 50 χώρες.

    «Η πόλη της Νέας Υόρκης δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο μέρος για να αντηχούν δυνατά οι φωνές μας! Ταπεινή και έκπληκτη που συμμετείχα σε αυτό το κίνημα που ανοίγει το δρόμο για την ισότητα των φύλων στη μουσική. Ας ανυψωθούμε αδερφές μου!», ανέφερε η Άννα Βίσση στην ανάρτησή της.

    Σημειώνεται ότι στο παρελθόν έχουν εμφανιστεί σε billboard κι άλλες Ελληνίδες τραγουδίστριες, όπως η Ελένη Φουρέιρα και η Josephine.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγριογούρουνα έκαναν επιδρομή σε χωράφια της Ηλείας – Έφαγαν δύο τονους καρπούζι

    Την έντονη ανησυχία και απόγνωση των αγροτών προκαλούν οι...

    Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα

    Ο Κώστας Τσιμίκας αποχαιρέτησε με συγκλονιστικά λόγια τον Ντιόγκο...

    Τάκης Ζαχαράτος: Μίλησε για τον πρώτο του έρωτα

    «Έχω ερωτευτεί τρελά. Η πρώτη μου μεγάλη καψούρα κρατάει...

    Πάτρα: Πρέπει να… τρέξει για να κερδίσει το στοίχημα του yachting

    Η Δυτική Ελλάδα αποδεικνύεται η ανερχόμενη δύναμη στο yachting,...