Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 27 Νοεμβρίου – Το ωράριο λειτουργίας τους

    Ημερομηνία:

    «Επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022, σε ολόκληρη την Επικράτεια, από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00. Η ημερομηνία της προαιρετικής λειτουργίας μπορεί να μετατεθεί με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων».

    Αυτό προβλέπεται σε τροπολογία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο με τίτλο «Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/882 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 17ης Απριλίου 2019 σχετικά με τις απαιτήσεις προσβασιμότητας προϊόντων και υπηρεσιών και άλλες επείγουσες διατάξεις για την ενίσχυση της ανάπτυξης».

    Η τροπολογία αφορά στην μετάθεση της λειτουργίας των καταστημάτων, τα οποία δεν μπόρεσαν να λειτουργήσουν, βάσει του άρθρου 19 του ν. 4989/2022 την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, λόγω των έκτακτων και έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονταν. Παράλληλα, προβλέπεται εξουσιοδότηση για την μετάθεση της ως άνω ημερομηνίας, σε περίπτωση που ανακύψει σοβαρός λόγος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έργα αφαλάτωσης με fast-track διαδικασίες: Η μάχη με τη λειψυδρία και η ανακούφιση στα ελληνικά νησιά

    Ο κυβερνητικός σχεδιασμός περιλαμβάνει 103 έργα αφαλάτωσης και εξασφάλισης υδροδότησης σε 61 νησιά,...

    Πλεόνασμα–έκπληξη 10 δισ. ευρώ και ελιγμοί στις δαπάνες μεγαλώνουν το καλάθι των παροχών

    Πλεόνασμα–έκπληξη, που εκτιμάται ότι θα αγγίξει ή και θα...

    Της κακομοίρας για τον Bloody Hawk στον Πύργο – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

    Ο Πύργος έζησε χθες μια από τις πιο δυνατές...

    ΠΑΤΡΑ: Επίσκεψη Φαρμάκη – Μπονάνου και Ζαϊμη στην Ι.Μ. Αγ. Νικολάου Μπάλα που έχει ζημιές από τη φωτιά – ΦΩΤΟ

    Εγραψε ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος: Δεν ήταν μόνο υποχρέωση...