Ανοίγει το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ για υπεύθυνες δηλώσεις- ορθές επαναλήψεις για το «Πρώτο Ένσημο» και το ανοιχτό πρόγραμμα 150.000 θέσεων εργασίας

    Ημερομηνία:

    Επειδή έχει παρατηρηθεί, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ, ότι ένας αριθμός ωφελουμένων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα  «ΠΡΩΤΟ ΕΝΣΗΜΟ» ή στον συνδυασμό το ΠΡΩΤΟΥ ΕΝΣΗΜΟΥ με το Πρόγραμμα 150.000 νέων επιδοτούμενων θέσεων εργασίας, δεν έχει υποβάλει την απαιτούμενη ηλεκτρονική αίτηση – υπεύθυνη δήλωση αποδοχής ένταξής τους, θα πρέπει εγκαίρως να την υποβάλλουν, προκειμένου να καταστεί δυνατή και σε αυτούς η καταβολή της προβλεπόμενης επιδότησης από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

    Η εν λόγω αίτηση υποβάλλεται στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία https://supportemployees.services.gov.gr  και η πρόσβαση πραγματοποιείται με τη χρήση των κωδικών Taxisnet.

    Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη αιτήματα επιχειρήσεων και ωφελουμένων, που έχουν ενταχθεί στο Ανοιχτό Πρόγραμμα 150.000 νέων επιδοτούμενων θέσεων εργασίας ή στο ΠΡΩΤΟ ΕΝΣΗΜΟ, για διόρθωση του τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ) και προκειμένου για την καταβολή της επιδότησης από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ θα είναι διαθέσιμο για τις κάτωθι διορθώσεις:

    Φλίγκος

    – Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να διορθώσουν το  πιστωτικό ίδρυμα και τον τραπεζικό τους λογαριασμό (ΙΒΑΝ), υποβάλουν ορθή επανάληψη της σχετικής αίτησης υπεύθυνης δήλωσης ένταξης στο αντίστοιχο πρόγραμμα. 

    Οι ωφελούμενοι νέοι που επιθυμούν να διορθώσουν το  πιστωτικό ίδρυμα και τον τραπεζικό τους λογαριασμό (ΙΒΑΝ), υποβάλουν ορθή επανάληψη της σχετικής αίτησης υπεύθυνης δήλωσης αποδοχής για την ένταξή τους στο πρόγραμμα ΠΡΩΤΟ ΕΝΣΗΜΟ.

    GLEARNET

    Όλα τα ανωτέρω υποβάλλονται κατά την περίοδο Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου- Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.

    Σημειώνεται τέλος ότι οι ορθές επαναλήψεις των ΙΒΑΝ από τους δικαιούχους στο πλαίσιο των ανωτέρω προγραμμάτων αφορούν επιδοτήσεις που θα καταβληθούν στους δικαιούχους και σε κάθε περίπτωση δεν αφορούν σε επιδοτήσεις που έχουν ήδη καταβληθεί στους αρχικά δηλωθέντες τραπεζικούς λογαριασμούς από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤOΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝO ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΛΕΞ. ΚΩΣΤΗΡΗ {ΕΤΩΝ 90} ΘΑΝΟΝΤΑ ΚΗΔΕΥΟΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ...

    Συγκλονισμένος ο Νεκτάριος Φαρμάκης

    Η απώλεια του Άρη Τηλιγάδη μας συγκλονίζει όλους. Υπήρξε φίλος...

    Πάτρα: Ο Στέλιος Αποστολόπουλος για τον “γάτο”

    Έφυγε ο “Γάτος”… Τα τελευταία χρόνια είχαμε έρθει αρκετά κοντά.Ερχόσουν...

    Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στον γύρο και στο ντονέρ

    Ντονέρ ή γύρος; Δύο street food με αρκετές διαφορές, αλλά κοινή...