Άνοιξε την ελληνική σημαία μέσα στην Αγία Σοφία – «Θύελλα» αντιδράσεων στην Τουρκία

    Ημερομηνία:

    Θύελλα αντιδράσεων στην Τουρκία μετά την επίσκεψη ενός Έλληνα στην Αγία Σοφία, ο οποίος επισκέφτηκε την ιστορική εκκλησία της Ορθοδοξίας και άνοιξε μια ελληνική σημαία.

    Ο άνδρας φωτογραφήθηκε με την ελληνική σημαία μέσα στην Αγία Σοφία και ανέβασε το σχετικό στιγμιότυπο στους προσωπικούς λογαριασμούς σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας «Αγαπημένη μου Πόλη, για πάντα ελληνική».

    Τουρκικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως: «Ένας Έλληνας τουρίστας, ονόματι Α. Π., προσπάθησε να προκαλέσει στην Αγία Σοφία, την οποία επισκέφθηκε. Εισήλθε στο τέμενος πληρώνοντας 25 ευρώ, επισκεπτόμενος τον γυναικωνίτη του μνημείου.

    Εκεί ξεδίπλωσε την ελληνική σημαία. Έβγαλε φωτογραφία και την ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα με την επισήμανση “Αγαπημένη μου Πόλη, για πάντα ελληνική”. Το γεγονός προκάλεσε άμεσα, έντονες αντιδράσεις στην Τουρκία».

    Χρήστες του διαδικτύου έγραψαν πλήθος προσβλητικών σχολίων κάτω από τη φωτογραφία του νεαρού όπως «ελπίζω να ξέρεις να κολυμπάς, η θάλασσα είναι κρύα, σου έλειψε το κολύμπι, γείτονα κ.α» αναφερόμενοι στην Μικρασιατική Καταστροφή.

    Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από την Τουρκία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δολοφονία 64χρονου στην Αρκαδία: Γιατί το ζευγάρι των κατηγορουμένων έπεσε στα μαλακά

    «Αυλαία» έπεσε την περασμένη εβδομάδα στη δίκη του ζεύγους που είχε...

    Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αποτύχαμε, οι διάλογοι που έρχονται στο φως προκαλούν αγανάκτηση και οργή

    «Όπως αποδεικνύεται, οι διαχρονικές αδυναμίες του ΟΠΕΚΕΠΕ επέτρεπαν πελατειακές συμπεριφορές ρουσφετολογικού...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 29 και την Δευτέρα 30-6-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας ΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΕΤΩΝ 72 Κηδεύομε την Κυριακή...