Αντιγριπικό εμβόλιο: Πότε πρέπει να το κάνουμε για προστασία όλο τον χειμώνα

    Ημερομηνία:

    Για την περίοδο της γρίπης και τον εμβολιασμό μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η Ματίνα Παγώνη, σημειώνοντας πως, όπως και πέρυσι οι ιώσεις ξεκινούν τώρα.

    «Τις τελευταίες μέρες είχαμε μία έξαρση με τις γαστρεντερίτιδες», είπε αναφερόμενη στην περίπτωση των Χανίων και τόνισε πως τώρα είναι που «θα πρέπει να προσέχουμε».

    Όσο για τα χαμηλά ποσοστά αντιγριπικού εμβολιασμού, είπε ότι, «ήταν λίγο νωρίς για το εμβόλιο, γυρίσαμε από τις διακοπές, έχει καλό καιρό και λειτουργούμε έξω. Όταν μπούμε μέσα, τότε θα αρχίσει και ο εμβολιασμός».

    Επεσήμανε ότι, «το εμβόλιο της γρίπης πρέπει να το κάνουμε όλοι» και εξήγησε πως, «αυτές τις μέρες ξεκινάμε η ομάδα υψηλής επικινδυνότητας και μετά οι υπόλοιπες ομάδες σταδιακά».

    «Θέλει 15 μέρες να δράσει και μέχρι αρχές Απριλίου είστε μια χαρά», συμπλήρωσε και είπε ότι, «το ενισχυμένο συνταγογραφείται, αλλά δεν πληρώνεται».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...

    Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)

    Τη λίστα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών μέσα ωρομίσθια καθώς και την πορεία...

    Αυτό είναι το πιο άπιστο ζώδιο από όλα

    Ηαπιστία είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα στις ανθρώπινες...

    Φωκίων Ζαΐμης: Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία για αντιμετώπιση πυρκαγιών

    Στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα...