Άντρας σε αμόκ βγήκε στους δρόμους πυροβολώντας και σκότωσε 10 άτομα στο Μαυροβούνιο

    Ημερομηνία:

    Η μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του Μαυροβουνίου σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στη γειτονιά Τσέτινιε της βαλκανικής χώρας.

    Εκεί, ένας 34χρονος ονόματι Vučko Borilović, μετά από οικογενειακές διενέξεις, έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως γύρω από το σπίτι που βρισκόταν, σκοτώνοντας 11 άτομα και τραυματίζοντας άλλους έξι.

     

    Πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, αναφέρουν πως ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται και παιδιά, ενώ οι τραυματίες – μεταξύ των οποίων και αστυνομικός – έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία στην Τσετινιέ και την Ποντγκόριτσα.

    Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πληροφορίες για τρεις βαριά τραυματίες που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, όπως και ότι ο δράστης για αρκετή ώρα δεν άφηνε τα ασθενοφόρα να προσεγγίσουν τους τραυματίες. Ο δράστης, μετά το μακελειό και κατά την επέμβαση της αστυνομίας, έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά.

    Πρόκειται για τη μεγαλύτερη τραγωδία στην πρόσφατη ιστορία του Μαυροβουνίου. Στις 3 Ιουνίου 1992, ο Kosta Damjanović σκότωσε 9 ανθρώπους στο χωριό Pušonjski Do.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέμπη: Επιστρέφει στην Λάρισα ο Γεράσιμος – Ιάσονας

    Δυο χρόνια συμπληρώνονται από την φονική σύγκρουση των τρένων...

    Πάτρα: Ασθενής το έσκασε από το νοσοκομείο και τον ψάχνει η αστυνομία

    Συναγερμός έχει σημάνει μετά την εξαφάνιση ασθενούς από το...

    Πάπας Φραγκίσκος: Συνεχίζω με αισιοδοξία τη νοσηλεία μου, να προσεύχεστε για μένα

    Ο Πάπας Φραγκίσκος έστειλε μήνυμα για τη νοσηλεία του...

    Άνδρας χτύπησε αστυνομικό με το όχημά του επειδή… του έκοψε κλήση

    Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν το πρωί του...
    Best Shop