Απανωτές απάτες στην Πάτρα: Βοηθός λογιστή… “σούφρωσε” από γυναίκα 30.000 ευρώ!

    Ημερομηνία:

    “Βροχή” οι απάτες το τελευταίο 24ωρο στην Πάτρα, με απανωτά περιστατικά να καταγράφονται στο Αστυνομικό Δελτίο της περιοχής.

    Σημερα  Παρασκευή, καταγγέλθηκε μία ακόμη στην Αστυνομία και μάλιστα με μεγάλη λεία για τους επιτήδειους.

    Αυτή τη φορά έδρασε “βοηθός λογιστή” ο οποίος έπεισε γυναίκα να του δώσει κωδικούς από τους λογαριασμούς τους, με το πρόσχημα ενεργοποίησης του IRIS.

    Η απώλεια ήταν μεγάλη για την Πατρινή καθώς αντιλήφθηκε ότι έχασε από τους λογαριασμού της το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ!

    proliptikes
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΙΑ: 3ο Πασχαλινό Παζάρι στην Πλατεία Αγίας Λαύρας

    Ο Δήμος Αιγιαλείας σας προσκαλεί στο 3ο Πασχαλινό Παζάρι...

    ΣΕΡΕΤΕ: Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία στα Ε/Γ και Ο/Γ πλοία της γραμμής Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Ιταλία στις 2 και 3 Απρίλη

    Νίκη στον Αγώνα των Ναυτεργατών! Τα τελευταία χρόνια η επίθεση...

    Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πάτρας: Την Τετάρτη,9 Απριλίου 2025,συμμετέχουμε όλοι και όλες στην Απεργία της ΑΔΕΔΥ.Δεν πάει άλλο!

    --- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!! Η κυβέρνηση της Ν.Δ....