Απατεώνες έκαναν μεγάλες παραγγελίες σε σουβλάκια παριστάνοντας… τον Δήμαρχο

    Ημερομηνία:

    Φαίνεται πως η εφευρετικότητα ορισμένων δεν έχει όρια! Αυτή τη φορά, το όνομα του Δημάρχου Ιωαννίνων έγινε η… αγαπημένη τους «επωνυμία» για τηλεφωνικές παραγγελίες από καταστήματα εστίασης.

    Άγνωστοι, παριστάνοντας εκπροσώπους και συνεργάτες του Δημάρχου, τηλεφωνούν και ζητούν να πραγματοποιήσουν παραγγελίες στο όνομά του. Και επειδή το φαγητό δεν φαίνεται να τους αρκεί, σε κάποιες περιπτώσεις ζητούν επιπλέον και την αγορά προπληρωμένων καρτών – γιατί, όπως φαίνεται, θέλουν να εξασφαλίσουν και το… «επόμενο γεύμα».

    Ο Δήμος Ιωαννιτών, με ανακοίνωσή του, διευκρινίζει πως ούτε ο Δήμαρχος ούτε κάποιος από τους συνεργάτες του έχει καμία σχέση με αυτές τις ενέργειες και καλεί τους επαγγελματίες της περιοχής να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

    Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων μπορεί να αγαπά την πόλη, αλλά σίγουρα δεν κάνει τηλεφωνικές παραγγελίες – και ειδικά όχι με… «δώρο» προπληρωμένες κάρτες

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Αντίπαλοι για Καλό»- Το μοναδικό YouTube project έρχεται στην Πάτρα

    Μέσα στο 2025 ένα πρωτοποριακό youtube project υλοποιήθηκε για...

    Αχαΐα: Ο απολογισμός των τροχαίων τον μήνα Νοέμβριο

    Δεν καταγράφηκαν θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα και ατυχήματα με σοβαρό...

    Ποτάμια λάσπης στη Λακωνία – Εικόνες καταστροφής από την κακοκαιρία Βyron (Φώτο)

    Σε ύφεση είναι σήμερα το πρωί τα καιρικά φαινόμενα...