Απίστευση ιστορία: Έκλεψε παπούτσια από κατάστημα και ο ιδιοκτήτης…του τα χάρισε!

    Ημερομηνία:

    Ένας κλέφτης στα Τρίκαλα κατάφερε να αρπάξει μέσα από το κατάστημα ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ Shopping Center των Τρικάλων, δύο ακριβά ζευγάρια παπούτσια.

    Ο δράστης είχε καταγραφεί από τις κάμερες του καταστήματος, η αστυνομία τον εντόπισε σε ελάχιστη ώρα αλλά τότε ήρθε η έκπληξη από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος: Του χάρισε τα παπούτσια και δεν ζήτησε τη δίωξή του!

    «Μπορεί να τα είχε ανάγκη»

    GLEARNET

    Ο κ. Λεωνίδας Καρακικές, ιδιοκτήτης του καταστήματος, έκανε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα με την οποία ευχαριστούσε την Ελληνική Αστυνομία για την άμεση κινητοποίηση και ταυτόχρονα ενημέρωσε ότι τα χάρισε τα παπούτσια στον δράστη γιατι όπως είπε «μπορεί να τα είχε ανάγκη».

    Η ανάρτηση:

    «Για την ιστορία… Ο κλέφτης βρέθηκε… Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν και την ελληνική αστυνομία Τρικάλων που αντέδρασε άμεσα. Τα παπούτσια τα κάναμε δώρο (διότι μπορεί να τα είχε ανάγκη…) αλλά του συμπληρώσαμε το βιογραφικό με ένα κατόρθωμα ακόμη που ήταν ήδη λίγο μεγάλο! Ελπίζουμε στην συμμόρφωση του!

    Υστερόγραφο: Ο κύριος δεν ήταν από Τρίκαλα… Ήρθε για ψώνια στην πόλη μας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 20 καλύτερες ατάκες που έχουν ειπωθεί ποτέ για το χρήμα

    Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, οι ανησυχίες όλων περιστρέφονται...

    Δες πιο κατοικίδιο ταιριάζει στο ζώδιο σου

    Είναι αποδεδειγμένο ότι η παρουσία ενός κατοικιδίου στο σπίτι...

    Οι βαρβαρότητες των Λατίνων σταυροφόρων μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης (1204)

    Στις 13 Απριλίου 1204 ημέρα Τρίτη έγινε η άλωση...

    Πόλεις στον ουρανό: Οι 15 πρωτεύουσες με το μεγαλύτερο υψόμετρο στον κόσμο

    Μοναδικές τοποθεσίες σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη. Οι πόλεις...