Απίστευτη «Οδύσσεια» για 200 Έλληνες φιλάθλους που ταξίδευαν από το Άμπου Ντάμπι

    Ημερομηνία:

    Μια πραγματική «Οδύσσεια» βιώνουν τουλάχιστον 200 φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που πήραν τον δρόμο της επιστροφής από το Άμπου Ντάμπι, για την Ελλάδα, ωστόσο παραμένουν εγκλωβισμένοι στη Γεωργία.

    Η πτήση τους από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι για τη χώρα μας, είχε ως ενδιάμεσο σταθμό το Κουταΐσι της Γεωργίας, όπου παραμένουν εγκλωβισμένοι όλη μέρα περίπου 180 φίλαθλοι του Ολυμπιακού και άλλοι 20 του Παναθηναϊκού, καθώς οι καθυστερήσεις για την αναχώρηση της πτήσης τους διαδέχονταν η μια την άλλη.

    Η αρχή έγινε λόγω των εορτασμών στην πόλη για την ημέρα της ανεξαρτησίας της χώρας, κάτι που προκαλούσε τις συνεχείς καθυστερήσεις της πτήσης. Οι επιβάτες είχαν «καθηλωθεί» μέσα στο αεροσκάφος και κάποιοι από αυτούς ζητούσαν να αποβιβαστούν, ενώ ο πιλότος παρέμενε εγκλωβισμένος στο πιλοτήριό του.

    Κάτι που θα γίνει τελικά το απόγευμα της Τρίτης (27/5, 19:00) όταν και προγραμματίστηκε η αμέσως επόμενη πτήση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συγκλονισμένο το Ισραήλ από βίντεο με ομήρους της Χαμάς: «Είμαστε νεκροί που περπατούν, δεν νιώθουμε άνθρωποι πια»

    Όσο εντείνονται οι διπλωματικές προσπάθειες των ΗΠΑ, του Κατάρ...

    Σε δημοπρασία βγάζει ο οίκος Sotheby’s μετεωρίτη από τον Άρη βάρους άνω των 24 κιλών

    Ένα μοναδικό κομμάτι του Άρη, ο μεγαλύτερος γνωστός μετεωρίτης του Κόκκινου...