Απίστευτο περιστατικό στη Λάρισα: Γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο με πόνους στο αφτί και τελικά είχε μια… κατσαρίδα

Ημερομηνία:

Σε ένα ασυνήθιστο περιστατικό κλήθηκαν να επέμβουν σήμερα το πρωί οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας (ΠΓΝΛ).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet, στο ΠΓΝΛ έφτασε με ασθενοφόρο γυναίκα από τη Δομή Μεταναστών στο Κουτσόχερο, παραπονούμενη για πόνους στο αυτί. Όπως προέκυψε όμως στη συνέχεια μέσα στο αυτί της νεαρής γυναίκας βρίσκονταν μια… κατσαρίδα.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατσαρίδα φαίνεται να εισχώρησε και να «εγκλωβίστηκε» στη μαντήλα της γυναίκας το βράδυ που αυτή κοιμόταν. Το πρωί αισθανόταν πόνους και ακολούθως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Δομή.

Όταν η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΛ, έγινε γνωστή και η αιτία του πόνου, με τους γιατρούς να αφαιρούν την κατσαρίδα και τη γυναίκα στη συνέχεια να επιστρέφει στη Δομή, χωρίς να χρειαστεί περαιτέρω νοσηλεία.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Εκδήλωση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στο 45ο Δημοτικό Σχολείο – Δωρεάν ψηλάφηση από χειρουργό μαστού

Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου...

Οδοντωτός: Ο Κώτσηρας “βλέπει” δημάρχους Αιγιαλείας και Καλαβρύτων την Παρασκευή

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ....

Οι πετρελαϊκοί κολοσσοί μπαίνουν στα χωράφια των εφοπλιστών – Τι βλέπουν οι Έλληνες

Κάτι αλλάζει αθόρυβα αλλά ουσιαστικά στην παγκόσμια ναυτιλία. Και...

Από το Άμστερνταμ στο τενεκεδάκι της Κομοτηνής 65 εκατ. δρόμος

Έγινε επισήμως γνωστό ότι το Πρωτοδικείο του Άμστερνταμ επιδίκασε...