ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ “ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ” ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Του έβαλαν σακούλα στο κεφάλι και του την έσφιγγαν για να τον πνίξουν!

    Ημερομηνία:

    Aπίστευτο περιστατικό bullying από μαθητές δημοτικού σε συμμαθητή τους αποκαλύπτει η «Πολιτεία». Την καταγγελία έκανε στην εφημερίδα μας ο πατέρας του 10χρονου μαθητή ενώ ήδη έχει ενημερωθεί η Διεύθυνση του Σχολείου και αναμένεται επίσημη καταγγελία στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από τον δικηγόρο της οικογένειας. Το συμβάν έγινε πριν λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια εκδρομής δημοτικού σχολείου που βρίσκεται κοντά στην Ελευθερίου Βενιζέλου – Προσφυγικά, στα Καλάβρυτα.

    Στην διάρκεια της επιστροφής με το λεωφορείο, τρία παιδιά από την ίδια τάξη (Ε’ Δημοτικού) έβαλαν σακούλα στο κεφάλι του συμμαθητή τους και την έσφιξαν με σκοπό να τον τρομάξουν ότι θα του προκαλέσουν ασφυξία. Τον είχαν ακινητοποιήσει και τον έσφιγγαν, δύο από τα τρία παιδιά, ο 10χρονος με δυσκολία ανέπνεε και τελικά χάρη σε κινήσεις τάε κβο ντο που έκανε (είναι αθλητής σε παιδικό τμήμα σχολής πολεμικών τεχνών της Πάτρας) κατάφερε να τους απωθήσει και να βγάλει την σακούλα από το κεφάλι. Ο μικρός ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι μία μέρα αργότερα δήλωσαν στον πατέρα πως «δεν είδαν κάτι» (κατά τον ισχυρισμό του ιδίου).

    Είναι χαρακτηριστικό πώς το παιδί υπέστη σοκ, αρνήθηκε να πάει στο σχολείο φοβούμενος… νέα επεισόδια με bullying, ευτυχώς όμως τον έπεισαν τουλάχιστον να συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου, αφού τον διαβεβαίωσαν πώς… κανείς δεν θα τον πειράξει. Ο πατέρας δήλωσε στην «Πολιτεία» πώς πρόκειται για μία «κλίκα» που και στο παρελθόν είχε στοχοποιήσει το παιδί του και μάλιστα στην Γ’ Δημοτικού… του είχαν κατεβάσει το παντελόνι! Ο πατέρας του μαθητή είναι αποφασισμένος να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά του, ενώ θα ζητήσει μέσω του δικηγόρου του παρέμβαση κΑΠΙΣΤΕΥΤΟ "ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ" ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Του έβαλαν σακούλα στο κεφάλι και του την έσφιγγαν για να τον πνίξουν!αι της Διεύθυνσης της Εκπαιδευτικής Κοινότητας στην Πάτρα. Η «Πολιτεία» έχει στην κατοχή της τα πλήρη στοιχεία της οικογένειας, όμως για να προστατευθεί το ανήλικο παιδί δεν δημοσιεύονται.

     

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ρεύμα: Νέα εκτίναξη στην τιμή και «φλερτ» με τα 200 ευρώ στη χονδρική

    Με νέα εκτίναξη της τιμής του ρεύματος στη χονδρεμπορική αγορά που...

    Ο γρίφος του ανασχηματισμού

    Περισσότερο και από τον χρόνο του ανασχηματισμού, ουκ ολίγοι...

    Σεξ: Πως ωφελείται η υγεία από τον οργασμό

    Βοηθάει το σεξ στην υγεία μας; Ας πάρουμε τα πράγματα από...

    ΑΧΑΪΑ: Θρήνος για τον Κώστα Βελισσαρόπουλο! Καθηγητή Γυμναστικής – ΦΩΤΟ

    Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αιγίου, η εκπαιδευτική...
    Best Shop