Απίστευτο: Ξήλωσε τις αντλίες μόνος του… για να μην τις αφαιρέσει η ΑΑΔΕ

    Ημερομηνία:

    Μπροστά σε μια πρωτοφανή εικόνα βρέθηκαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Έχοντας πάρει δείγμα από καύσιμο πρατηρίου, στο Χαλάνδρι, και αφού διαπιστώθηκε ότι αυτό ήταν νοθευμένο, επέστρεψαν στο σημείο για να σφραγίσουν το κατάστημα.

    Και, τότε, είδαν ότι έλειπαν οι… αντλίες και μέρος του συστήματος εισροών-εκροών!

    Απίστευτο: Ξήλωσε τις αντλίες μόνος του… για να μην τις αφαιρέσει η ΑΑΔΕ

    Φλίγκος

    Ο λόγος είναι απλός:

    GLEARNET
    Η διαδικασία ανάλυσης του καυσίμου προβλέπει ότι, σε περίπτωση που το πρώτο δείγμα αποδειχθεί μη κανονικό από το Χημείο, γίνεται έλεγχος και σε δεύτερο δείγμα, παρουσία χημικού, ο οποίος εκπροσωπεί την επιχείρηση.

    Γνωρίζοντας την… ποιότητα του καυσίμου, που πουλάει, και φοβούμενος ότι οι τελωνειακοί θα προχωρούσαν σε κατάσχεση των αντλιών, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου αποφάσισε να τις… αφαιρέσει, μαζί με μέρος του εξοπλισμού του εισροών-εκροών, πριν προλάβει το Χημείο να ενημερώσει τους ελεγκτές, και κατασχέσει τα μηχανήματα.

    Το μόνο, που κατάφερε, βέβαια, είναι να αυξήσει τα εις βάρος του πρόστιμα, και να επιβαρύνει τη θέση του στην ποινική διαδικασία, που ακολουθεί.

    Τι έδειξε ο έλεγχος:

    Η ανάλυση των δειγμάτων έδειξε ότι η αμόλυβδη βενζίνη 95 οκτανίων ήταν νοθευμένη σε ποσοστό 86%, με μείγμα ελαφρών λαδιών πετρελαίου, που περιέχουν μεθανόλη και ισοβουτανόλη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Πληγή» τα φακελάκια στο ΕΣΥ – Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά αφαίρεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος

    Αρνητικές εντυπώσεις έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο διευθυντής Καρδιοχειρουργικής...

    BMW: Τα ηλεκτρικά θα μπορούν να επιστρέφουν στο δίκτυο το ρεύμα των μπαταριών τους

    Σε ένα σημαντικό βήμα προς τη σύνδεση της ηλεκτροκίνησης...

    ΕΣΥ: Μεγάλες ελλείψεις προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία – «Κύμα» φυγής υγειονομικών

    Για κύμα μαζικής φυγής των υγειονομικών από το σύστημα δημόσιας...

    To πάθημα έγινε μάθημα για το ΝΑΤΟ – Ασπίδα αέρος από την Αρκτική έως τη Μεσόγειο

    Το ΝΑΤΟ ξεκίνησε μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση της άμυνας της...