ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ: O Γιάγκος Ραυτόπουλος έπαιξε πιάνο «κρεμασμένος» από μια γέφυρα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Σε σχετική επιστολή τονίζονται τα εξής: Με απόφαση περιφερειακού συμβουλίου η Γέφυρα της Τατάρνας του νομού Ευρυτανίας έκλεισε για επικά γυρίσματα βιντεοκλίπ του Γιάγκου Ραυτόπουλου με αφορμή την έναρξη της νέας εκπομπής του μες το καλοκαίρι.

    Τα γυρίσματα περιλάμβαναν κονσέρτο επικίνδυνων σκηνών κρεμάσματος απλό την γέφυρα της Τατάρνας ενός πιάνου πατημένου σε μια ξύλινη σχεδία σχήματος διαμαντιού, της οποίας την στατική ανάλυση ανέλαβε το κατασκευαστικό γραφείο του Γιάγκου Ραυτόπουλου.

    Με την βοήθεια της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και της ομάδας που ανέβηκε με φορτηγά και αμάξια από Πάτρα τα γυρίσματα στέφθηκαν με επιτυχία με αναμενόμενη πρεμιέρα του βιντεοκλίπ την Τετάρτη 21 Ιουνίου στην Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής.

    Αξίζει να σημειωθεί πως πρώτα η άδεια ζητήθηκε από την γέφυρα Ρίου Aντιρρίου οπού και απορρίφθηκε και έτσι ο Γιάγκος κατέληξε να διαφημίζει τα Άγραφα αντί για τον τόπο του. Μακάρι η πόλη να αγκάλιαζε και να πολλαπλασίαζε τέτοιες προσπάθειες αντί να τις πνίγει.

     

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    Στον Περιφερειάρχη Αριστείδη Τάσιο

    Στον Δήμαρχο Αλεξη Καρδαμπίκη

    Στον εκπρόσωπο του Συλλόγου Φίλων Γέφυρας Μανώλη Γρηγόρη Φέρρα

    Στον Μέγιστο Χειριστη Γερανού Διώτη

    Τα σώματα ασφαλείας για την διαχείριση της διακοπής της κυκλοφορίας

    Στον υπεύθυνο ασφαλείας και φωτισμού Σπύρος Καραπάνος

    Στον χειριστή drone Kostas Vikatos

    Στον φωτογράφο Μιλτος Κωτουλας

    Στον χειριστή μηχανών ομίχλης και χιονιού Xristos Marneras

    Στον διαλογίστα Γιώργος Ηλιόπουλος

    Στον risk manager Valantis Angelopoulos

    Στον στιχουργό Andreas Koufis

    Τον μουσικό Θέμης Χαλμούκος

    Στον κομμωτη Aggelos Pikios

    Στον μηχανολόγο Thanos Lampro

    Τον στατικό Petros Marathias

    Σκηνοθεσία -Παραγωγή- Σύνθεση -Στίχοι -Ερμηνεία -Πιάνο – Οργάνωση Παραγωγής -Διεύθυνση φωτογραφίας-Ρεπεράζ-Μοντάζ-Ειδικά εφέ-Διεύθυνση Μάρκετινγκ: Ραυτόπουλος Γιάγκος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ομοφοβικά «πυρά» του Νικόλα Αγόρου για τον Γιώργο Καπουτζίδη

    Ο «φραουλίτσας» του «Survivor», όπως τον αποκαλούσαν επειδή μεταξύ των πολλών...

    Τρεισήμισι ώρες θα διαρκεί από τη νέα σεζόν το «Πρωινό»

    Θα… χορτάσουμε Λιάγκα τη νέα σεζόν! Σε νέα ώρα μετάδοσης και με...

    Cher: Σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της, Alexander Edwards

    Το θρυλικό Studio 54 άνοιξε ξανά τις πόρτες του στις 10 Σεπτεμβρίου,...