ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR H ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ: Μπήκε η αδελφή της Μαρία

    Ημερομηνία:

    Στο φινάλε της φτάνει η 2η εβδομάδα του Survivor, η οποία κλείνει με μία αποχώρηση… σοκ.

    Η Παρασκευή Κερασιώτη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το τελευταίο βράδυ και λίγο πριν το αγώνισμα που παρακολουθείται Live μέσα από το Sportime, ανακοίνωσε πως αποχωρεί.

    Όπως η ίδια σημείωσε, για δικούς της λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, με τους Κίτρινους να έχουν άλλη μία σημαντική απώλεια.

    Εξαρχής είχε γίνει γνωστό πως το φετινό παιχνίδι θα είναι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και οι συνθήκες ιδιαίτερα δύσκολες και σκληρές.

    Αυτό φαίνεται στην πράξη από τις πρώτες κιόλας ημέρες, όπου μετά την αποχώρηση του Τάσου Πανά, έχουμε μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση.

    Υπενθυμίζουμε πως λίγες ημέρες πριν, στον Άγιο Δομίνικο έφτασε η αδερφή της, Μαρία, που συνεχίζει κανονικά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μετά την Ύδρα, άρωμα Χόλιγουντ και στην Πάρο

    Κι ενώ η Υδρα έχει βρεθεί εσχάτως στο επίκεντρο εν όψει των...

    Ανοιχτός πόλεμος χαρακωμάτων για τα ενοίκια

    Κόντρα σενάρια και σχέδια για «Τειρεσία ενοικιαστών», ελάχιστο τεκμήριο...

    Ινδικοί γάμοι στην Ελλάδα: Πολυήμεροι εορτασμοί, υψηλά budgets και η μεγάλη ευκαιρία για τον γαμήλιο τουρισμό

    Αν μπορούσατε να διοργανώσετε ένα τεράστιο πάρτι με τους...

    To μεγάλο στοίχημα της τουρκικής Trendyol στην Ελλάδα

    Aν το όνομα μιας εταιρείας μπορεί να κρύβει την...